EMAG. IPHONE 6S LA 1500 LEI DE BLACK FRIDAY

emag iphone 6s black friday 2018

eMAG. Are cele mai bune oferte la telefoanele iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6S si iPhone 6S Plus astazi, reducerile pentru telefoanele Apple din aceasta pagina cu PRET DE NUMAI 1500 de LEI in momentul de fata, magazinul online avand disponibile cateva zeci de oferte pentru clientii din Romania interesati sa le cumpere.

eMAG. Are in momentul de fata o gama variata de modele ale iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6S si iPhone 6S Plus in vanzare, compania Apple vanzandu-le in continuare prin magazinele sale, deci reducerile de pana la 1700 de LEI se aplica la modelele cele mai bune pe care americanii le au, inclusiv cele cu spatiu de stocare imbunatatit in 2017.

eMAG. Reduceri la iPhone 6 si 6S pre BLACK FRIDAY

eMAG. Vinde telefoanele iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6S si iPhone 6S Plus in cam toate culorile si optiunile de spatiu de stocare pe care Apple le are, in aceasta pagina reducerile de pana la 1700 de LEi permitandu-va sa cumparati orice fel de model doriti fara a cauta prea mult printre unitatile disponibile pentru clienti.

eMAG. Nu are doar telefoane iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6S si iPhone 6S Plus disponibile cu reduceri de pana la 1700 de LEI, ci si o gama variata de alte modele care se bucura de reduceri de pana la 2200 de LEI, incluzand aici si telefoanele iPhone X/XS, sau iPhone 8, asa ca puteti cumpara orice doriti.

eMAG. Desfasoara in momentul de fata o gama variata de promotii pentru o parte dintre cele peste 2 milioane de produse, inainte de paste reducerile fiind excelente pentru romani.