iPad Pro 2018 e atat de USOR de INDOIT incat e RIDICOL

iPad Pro 2018 indoaie usor ridicol

iPad Pro 2018 este trecuta printr-un test extrem de rezistenta care ne arata cat de fragila este tableta foarte scumpa a companiei Apple, iar pana intr-un punct totul e destul de norma. Adica, iPad Pro 2018 are un ecran care rezista la zgarieturi la fel de bine precum cel al telefoanelor iPhone, ceea ce e perfect normal, pentru ca nu trebuie sa va asteptati la mai mult.

Problema cea mai mare cu iPad Pro 2018 vine atunci cand este testata pentru a se vedea cat de usor se indoaie, iar aici din pacate vedem iar ca Apple a facut un produs care nu e rezistent. Dupa cum puteti vedea, iPad Pro 2018 este extrem de usor de indoit fara prea multa presiune, si desfacerea sa se face cu o simpla tragere usoara a carcaselor, ceva ce arata cat de putin s-a gandit Apple la structura de rezistenta a tabletei.

Articolul precedenteMAG. BLACK FRIDAY la Apple Watch cu 3200 LEI REDUCERE
Articolul următorFacebook Messenger. Functia NOUA care te va UIMI
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.