eMAG. CAND se LIVREAZA Comenzile BLACK FRIDAY 2018

CAND LIVREAZA EMAG COMENZILE BLACK FRIDAY 2018, cu 1.3 milioane de produse comandate, iata cand va ajunge al tau prin curierii alesi de catre magazin.

eMAG livrare comenzi black friday 2018

eMAG. Black Friday 2018 s-a incheiat la magazinul online, si a inceput CRAZY SALE in aceasta pagina, reducerile fiind aproximativ aceleasi, doar ca sunt oferite intr-o alta campanie promotionala. Acum ca eMAG a incheiat cu Black Friday 2-18, probabil ca intrebati si cand ar trebui sa fie livrate comenzile facute in cadrul acestei campanii de reduceri, iar raspunsul este unul destul de simplu, si oficial, intre 16 – 28 noiembrie 2018, conform presedintelui magazinului, Iulian Stanciu.

eMAG. Daca ati comandat ceva de la magazinul online de Black Friday 2018, e foarte posibil sa fi vazut acest termen de livrare, eu il vad in continuare la produse comandate si platite cu cardul in magazin. Cei de la eMAG au anuntat din timp cand se livreaza comenzile Black Friday 2018, asa ca toata lumea stia la ce sa se astepte, mai ales ca s-au comandat aproape 1.3 milioane de produse de la magazin, o cifra mai mare decat cea inregistrata anul trecut.

eMAG. CAND se LIVREAZA Comenzile BLACK FRIDAY 2018

eMAG. Magazinul, care inca mai are reduceri foarte mari in aceasta pagina, a spus clar ca livrarile se vor face in timp, insa astazi am observat ceva ciudat, produse de la eMAG promise cu livrare intre 19 – 21 noiembrie. Nu inteleg de ce pentru unele produse exista termen de livrare mai rapid, si pentru altele atat de intarziat, in ciuda faptului ca exista o logistica foarte complexa in spatele livrarilor pentru Black Friday 2018 de la eMAG, asa ca ramane sa avem rabdare.

eMAG. Produsele cumparate de la partenerii magazinului online ar putea ajunge chiar mai tarziu de 28 noiembrie, iar asta pentru ca de Black Friday 2018 firmele de curierat vor fi suprasolicitate, si desigur ca nu vor face fata vanzarilor. eMAG a promis ca incearca sa livreze comenzile de Black Friday 2018, nu a spus ca va face asta fara vreun dubiu, asa ca daca aveti de asteptat mai mult pentru produse, nu puteti face altceva decat sa asteptati in liniste.