Google. AMENDA NOUA Anuntata pentru Companie

Google. O noua amenda este anuntata pentru compania americana astazi, iata ce tara este suparata ca legile nu ii sunt respectate in anul 2018.

google rusia

Google. Compania americana este tinta unei noi amenzi care ar urma sa fie impusa de catre autoritatile din Rusia pentru refuzul americanilor de a sterge anumite website-uri din motorul de cautare pe care il detine. Roskomnadzor, autoritatea ruseasca in discutie, ia in calcul sa aplice o amenda de aproximativ 10.450 dolari impotriva companiei Google pentru ca a refuzat sa stearga din Google Search anumite website-uri pe care rusii le considera a fi nepotrivite pentru motorul de cautare.

Google. Separat de asta, rusii vor ca americanii sa se inregistreze intr-un registru national care listeaza toate website-urile care au fost interzise pentru listare in cadrul motoarelor de cautare online, accesibile in tara. Amenda este una foarte mica pentru cei de la Google, practic nesemnificativa, insa rusii vor sa impuna amenzi si mai mari pentru companiile care nu le respecta cerintele, insa deocamdata pentru americani totul e doar un avertisment.

Google. AMENDA NOUA Anuntata pentru Companie

Google. Rusia pregateste o lege care le va permite institutiilor guvernamentale sa amendeze companiile cu sume care ajung pana la 1% din profitul total, ceea ce ar fi o foarte mare problema pentru multe dintre cele ce activeaza in tara. Desigur ca nu doar in Rusia ar exista legi care le permit institutiilor sa faca asta, cei de la Google avand deja amenzi similare impuse de catre Uniunea Europeana, doar ca inca nu au platit vreun ban din ceea ce lise cere.

ussia has launched a civil case against Google, accusing it of failing to comply with a legal requirement to remove certain entries from its search results. If found guilty, the U.S. internet giant could be fined up to 700,000 roubles ($10,450). It said Google had not joined a state registry that lists banned websites that Moscow believes contain illegal information and was therefore in breach of the law.

Google. La fel ca Telegram, compania americana nu este obedienta, si daca ea nu considera ca anumite website-uri, sau persoane, trebuie pedepsite pentru ceva ce nu este gresit, nu actioneaza in acest sens. Asa, rusii se supara, si ar putea aplica o amenda infima companiei, insa 10.450 de dolari nu vor rezolva nimic, si e important ca americanii sa nu aplice chiar orice fel de cerere, pentru ca nu toate au o baza legala, sau vreo logica.