Apple Watch. Creste URIASA in Vanzari in T3 2018

Apple Watch t3 2018

Apple Watch. Cel mai popular smartwatch din lume a avut parte de in T3 2018 foarte bun, cu o crestere substantiala a vanzarilor la nivel global, dupa cum puteti vedea mai jos. Apple Watch a inregistrat o crestere de 54% in vanzari fata de T3 2017, de la 2.7 milioane de unitati, la 4.2 milioane de unitati, evolutia fiind uimitoare pentru ceasul inteligent al americanilor.

Apple Watch. Desi ceasul inteligent al celor din Cupertino a avut parte de o crestere surprinzatoare in vanzari, cei de la Xiaomi au avut parte de o crestere si mai mare. Xiaomi aproape ca si-a dublat vanzarile de wearables in T3 2018 fata de T3 2017, insa spre deosebire de Apple vinde inclusiv bratari de fitness, deci are o gama de produse care este mult mai mare.

Apple Watch. Creste URIASA in Vanzari in T3 2018

Apple Watch vanzari wearables

Apple Watch. Si cei de la Samsung au avut parte de o crestere chiar usor mai mare decat cea a Xiaomi, ramanand totusi departe de compania Apple, la fel ca si chinezii de la Huawei. Desi Apple Watch n-a ajutat Apple sa urce pe prima pozitie in topul vanzatorilor de wearables, conform celor de la IDC, a contribuit la cresterea vanzarilor acestui tip de produse, dar mai putin decat Xiaomi, sau Samsung.

Apple managed to launch its Series 4 Watch, its first watch approved for medical use, towards the end of the quarter. The new design and sizes along with the latest version of Watch OS were welcome changes though the latest series only accounted for less than 20% of all Apple Watch shipments. The reduced price on the still affable Series 3 accounted for the majority of Apple’s shipments during the quarter.

Apple Watch. Majoritatea vanzarilor au fost generate de catre Seria 3 a celor din Cupertino, in timp ce Seria 4 ar fi generat doar 20% din vanzarile totale inregistrate in aceasta perioada. Asta inseamna ca Apple Watch ar putea inregistra vanzari chiar si mai mari in ultimul trimestru fiscal al anului 2018 multumita Seriei 4, daca Apple va si avea stocuri suficiente.

3 COMENTARII