Richard Gere. Vedeta unui nou Serial TV al Apple

Richard Gere. Apple vrea ca binecunoscutul actor american sa fie vedeta principala intr-un nou serial TV pe care vrea sa il lanseze pentru clienti.

Richard Gere apple

Richard Gere. Ceelebrul actor american urmeaza sa fie vedeta principala a unui nou serial TV pe care compania Apple intentioneaza sa il lanseze in cursul anului viitor pentru clienti. Serialul va fi unul a carui poveste se desfasoara in Israel, acesta ar urma sa fie unul violent, iar denumirea Nevelot, Nenorocitii, ar trebui sa dea usor de inteles cam ce rol va avea de jucat Richard Gere.

Richard Gere. In momentul de fata compania Apple incearca sa obtina drepturile de productie pentru serial, deci nimic nu este sigur, asa ca mai exista ceva de lucru. Chiar si asa, daca Apple va reusi sa obtina drepturile pentru serial, atunci el va fi adaptat pentru urmaritorii din SUA, iar numele ar putea fi deasemenea modificat, pentru a fi mai atractiv.

Richard Gere. Vedeta unui nou Serial TV al Apple

Richard Gere. Pana acum Apple nu a avut vreo productie in care sa-l aiba prezent pe celebrul actor american, desi a reusit sa finanteze productii cu multi altii, extrem de populari. Separat de Apple, serialul TV cu Richard Gere este in atentia celor de la Showtime, FX, Amazon, si probabil chiar Netflix, asa ca exista concurenta destul de mare pentru el.

The show’s plot involves two military veterans who go on a youth-focused killing spree because they believe today’s kids don’t understand the sacrifices of their generation.

Richard Gere. Apple se bazeaza foarte mult pe renumele actorilor pentru a atrage audienta pentru creatiile pe care vrea sa le lanseze pentru serviciul sau de video la cerere, si va avea succes. In baza a ceea ce am aflat pana acum, Apple va lansa acest serviciu de video la cerere undeva in cursul anului 2019, dar nu mai devreme de prima jumatate a anului.