29 COMENTARII

  1. Bogdi asta e comentariu scris de pe j3 2012 ? ? și ca sa fiu on topic e și normal sa folosești twitter Pe un telefon care se și mișcă rapid :))))) cu samsung îți moare bussines ul de foame dacă e bazat pe online ??

  2. Știu ca acum încerci sa minimalizezi situația,dar comparatia ta e incorecta. Comparatia corecta ar fi fost dacă Gabi Firea ar face reclama la RATB pozând-se intr-un tramvai Armonia aparținând RATT(Timisoara). E vorba despre Samsung India oficial și nu de vreun post privat al cuiva care lucrează la Samsung.

  3. Este vreun tweet oficial al companiei Samsung, sau opera unui angajat obscur al Samsung?
    Vouă vi se pare că dacă vreun șofer RATB face pipi pe gard, atunci RATB s-a făcut de rușine ????

  4. Tu exagerezi, nu eu. În primul rând, angajatul ăla nu avea vreo poziție similară cu a Gabrielei Firea. Firea este primarul general a capitalei, primarul cu cea mai mare vizibilitate din țară, iar ăla era un angajat simplu.

    Mergând pe exemplul tău, nu cred că primăria București s-ar face de rușine dacă vreun referent dintr-un birou obscur de la Cadastru nu și-ar fi plătit impozitul pe clădire într-un an anume. Ar fi pur și simplu problema angajatului, nu a primăriei.

    Mai rușinoasă à fost faza în care Tim Cuc (CEO ul Apple) a postat o imagine de rahat făcută cu iPhone. Pe aia o tine minte comunitatea globală, nu ce rahat a făcut un angajat obscur. https://uploads.disquscdn.com/images/f78747911a3ee28848c30d00e9fcac2c52d31b79a1709a8b8b46592aabbfb138.jpg

  5. Poate i-a tremurat mâna când a făcut poza Cuculeț,nu știu ce sa zic. Sa nu-mi spui ca tu chiar crezi ca așa ies toate pozele făcute cu un iPhone. A făcut poza și l-a și postat,greseala lui e ca nu l-a mai verificat dacă a ieșit cum trebuie. Dar măcar nu a făcut cu un DSLR și l-a postat ca fiind făcute cu al sau iPhone așa cum face Samsung!

  6. Ba, ce se crizeaza ‘iorel cand o fac de cacao astia de la Samsung, instant e on si-i turuie melita. Apoi sapa vreo 2 ore dupa probe si dovezi sa ne arate ca si regele face la fel, sa mai diminueze din rusinea internationala a orezarilor. Asta cu RATB este pentru aia care se uita des la Halena 3 si alte categorii de saraci lipiti ce isi fac rate pentru Note 9. Vad ca dupa o serie de gherle, anul asta Samsung e vedeta, rad si aia de clasa primara. Si angajatii aia, indiferent de pozitia lor, cat timp se arunca pe net cu poze de acest gen, sunt fix imaginea companiei.

  7. Tot de rahat s-a făcut Cuculeț pentru că e atât de habarnist încât nici nu și-a dat seama că el reprezintă Apple și că postează o poză de calitate proastă.
    Nu cred că a făcut Samsung poze cu DSLR și să pretindă că sunt făcute cu smartphone-urile Samsung, așa că nu mai înflori.

  8. Vezi că ți-am dat tag la un articol în care scria că Apple folosește alte și echipamente când face fotografiile pe care le promovează a fi “shit on iPhone”
    Așa că lasă tu Samsung și concentrează-te pe minciunile Apple.

  9. Alte echipamente,adică și altele in afara de iPhone-ul CU CARE SE FACE EFECTIV POZA,gen lumini profesionale? Da,așa este. Lumini,încadrare,chestii trestii,dar pana la urma urmei poza se face cu OBIECTIVUL unui iPhone și nu cu OBIECTIVUL UNUI DSLR!
    Iar la software,poate sa-l retușeze ici pe colo și cu Photoshop,contează cu ce a fost făcută poza in prima instanța. Photoshopeaza tu o poza cu o camera VGA,știi vorba aia din k kt nu poți face bici.

  10. Ba, ce se crizeaza ‘iorel cand o fac de cacao astia de la Samsung, instant e on si-i turuie melita. Apoi sapa vreo 2 ore dupa probe si dovezi sa ne arate ca si regele face la fel, sa mai diminueze din rusinea internationala a orezarilor. Asta cu RATB este pentru aia care se uita des la Halena 3 si alte categorii de saraci lipiti ce isi fac rate pentru Note 9. Vad ca dupa o serie de gherle, anul asta Samsung e vedeta, rad si aia de clasa primara. Si angajatii aia, indiferent de pozitia lor, cat timp se arunca pe net cu poze de acest gen, sunt fix imaginea companiei.

  11. E o diferenta intre shot on iPhone si facut cu un DSLR. Chiar daca se folosesc stabilizatoare, sau trepiede, poza e facuta totusi cu telefonul, nu cu un DSLR, nu trolla.

  12. Ai dreptate în ceea ce privește primarul parte a răspunsului tău, însă nu trollez. De fapt nu sunt sigur dacă tu știi exact ce înseamnă cuvântul ăsta.
    Eu subliniez faptul că Apple minte, nu fac comparație cu alte companii care au făcut poze u DSLR.

    Reclamele Apple sunt mincinoase și drept dovadă ai noul proces în care femeia aia a dat în judecata Apple pentru reclamă înșelătoare.