Google Photos. CADOUL Google pentru TOTI Oamenii

Google Photos. Un cadou grozav de Craciun este facut de catre compania Google pentru toti utilizatorii platformei, iata ce schimbare majora a anuntat.

Google Photos poze

Google Photos. Un cadou grozav de Craciun a fost facut de catre compania Google, anuntul oficial venind noaptea trecuta, si vorbim despre o schimbare foarte importanta care va bucura foarte multa lume. Mai exact, Google Photos a dublat limita de poze si clipuri video pe care utilizatorii le pot avea in albumele private, astfel ca acum numarul maxim este de 20.000 de poze sau clipuri video, fata de doar 10.000, cat era limita pana in prezent.

Google Photos. Limita de 20.000 de poze sau clipuri video se aplica inclusiv pentru albumele partajate de catre utilizatori prin intermediul platformei, asa ca vorbim despre o schimbare foarte importanta. Cadoul facut de catre Google Photos pentru Craciun vine la foarte scurt timp dupa ce a fost eliminata oferirea de spatiu gratuit pentru clipurile video care nu au parte de suport in platforma, asa ca probabil s-a mai eliberat spatiu cu acea schimbare, pentru a fi oferita aceasta.

Google Photos. CADOUL Google pentru TOTI Oamenii

Google Photos limita poze

Google Photos. Cresterea limitei de poze sau clipuri video la 20.000 pentru toti utilizatorii este o schimbare ce va permite stocarea unei cantitati mult mai mari de continut multimedia in conturile oamenilor. Google Photos este una dintre cele mai populare platforme pentru stocarea de poze si clipuri video, iar schimbarile de acest gen sunt perfect normale, pentru ca aduca si mai mult continut multimedia pe care Google sa il poata analiza.

You can create, edit, and add things like maps and text in your photo albums. You can add up to 20,000 photos or videos to an album. Note: Some features may not be available when you have a large album

Google Photos. In momentul de fata platforma stocheaza poze si clipuri video la rezolutie maxima de 16 megapixeli, si 1080p, astfel ca exista limitari pentru ceea ce se poate incarca gratuit, dar asta e perfect normal. Google Photos este disponibila atat pentru iOS, cat si pentru Android, insa cei care folosesc iPhone si iPad au deasemenea optiunea de a utiliza iCloud, insa acolo vor trebui sa plateasca pentru spatiu suficient de mare pentru a incarca echivalentul a 20.000 de poze.