Belkin Lanseaza Incarcatoarele BOOST UP la CES 2019

belkin incarcatoare boost up ces 2019

Belkin este prezenta la CES 2019 cu o serie noua de produse numite BOOST UP, acestea avand menirea de a incarca o gama variata de terminale mobile, fie iPhone, sau Android. Vorbim despre incarcatoare pentru masina USB-C care sunt capabile sa incarce inclusiv iPad, sau MacBook-urile celor de la Apple, ele incluzand si un cablu de peste 1 metru, care faciliteaza incarcarea rapida.

Belkin sustine ca aceste incarcatoare prezentate in cadrul CES 2019 sunt capabile sa furnizeze pana la 27W de energie pentru a incarca terminalele mobile ale utilizatorilor, insa la un pret de 40 de dolari. Separat de acestea, Belkin a adus la CES 2019 inclusiv bateria externa Boost Charge, care ofera 20.000 mAh pentru a incarca prin USB-C cam orice fel de dispozitive.

belkin incarcatoare masina boost up ces 2019

Fie ca vorbim despre tablete, sau telefoane, aceste noi baterii externe pot incarca in totalitate dispozitivele, sau chiar de mai multe ori, in functie de bateria inclusa in ele. Pentru incarcarea terminalelor mobile, bateriile externe ale celor de la Belkin ofera pana la 12W de energie prin USB-C, sau USB-C, deci nu sunt capabile sa faca si incarcare rapida.

belkin baterie externa boost up ces 2019

Belkin este unul dintre cei mai mari producatori de accesorii pentru terminale mobile, fie ele Android, sau iOS, iar accesoriile prezentate acum la CES 2019 sunt compatibile cu toate tipurile de dispozitive.