Tadaa SLR aduce bokeh pe iPhone, poate fi instalata gratuit

Tadaa SLR bokeh iPhone instalata gratuit

Tadaa SLR este una dintre vechile aplicatii foto pentru iPhone sau iPod Touch, ea oferindu-ne posibilitatea de a beneficia de o functie similara celei Portret, oferita doar pentru iPhone 7 Plus. Mai exact, aplicatia Tadaa SLR simuleaza intr-o anumita masura functia Bokeh a aparatelor foto, permitand aplicarea unui efect de blur pe fundalul pozelor.

Folosind aplicatia Tadaa SLR putem alege elemente din poze care sa fie prezentate in prim-plan si elemente din fundal care sa nu fie aproape deloc vizibile pentru noi. Aplicatia are o interfata speciala care ne permite sa aplicam efectele de blur acolo unde dorim, totul functionand cat se poate de rapid, desi rezultatul final nu este chiar la fel de bun precum cel al aplicatiei Camera.

Separat, aplicatia Tadaa SLR este gandita pentru a ne oferi o varietate de alte efecte menite sa le dea pozelor „calitatea” similara cu cea a unui aparat DSLR, insa doar pe partea de aplicare de filtre.

„Now you can shoot SLR quality photos wherever you are! Tadaa SLR brings you THE BEST depth-of-field and bokeh on the App Store. Join the millions of photographers who create their best work using „Tadaa” and „Tadaa SLR” today! Your Photos are Awesome!”

Aplicatia Tadaa SLR este disponibila pentru descarcare la reducere din AppStore urmand acest link.

Articolul precedentWindows 10. Modificare MAJORA pentru Calculatoare
Articolul următorApple Vorbeste despre Vanzarile MICI ale iPhone XR
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.