iPhone 2020. Apple Pregateste o Noua REVOLUTIE

iPhone 2020. Compania Apple pregateste o noua revolutie pentru clientii din lumea intreaga, iata ce surpriza are in dezvoltare in momentul de fata.

iPhone 2020 camera

iPhone 2020. Pentru anul viitor compania Apple pregateste noi modele ale telefoanelor sale premium, asa cum era de asteptat, insa vorbim despre noutati care ar putea produce o noua revolutie in industria smartphone. Conform unor informatii aparute astazi, pentru iPhone 2020 compania Apple ar dori sa le ofere clientilor o noua camera tripla cu senzori de imagine 3D, care ar putea reproduce virtual lumea din jurul nostru, fiind o versiune mai avansata a senzorilor din Face ID.

iPhone 2020. Noile camere 3D urmeaza sa poata capta imagini la distante de pana la 5 metri, comparativ cu actualele camere din Face ID, care functioneaza la maxim 50 de centimetri de fata utilizatorului. Apple urmeaza deasemenea sa foloseasca si un senzor cu laser pentru camera 3D principala din iPhone 2020, acesta permitand scanarea suprafetelor la distante atat de mari, fiind net superior celui cu infrarosu, implementat in actualele modele ale iPhone.

iPhone 2020 va fi lansat cu o noua camera 3D revolutionara

iPhone 2020. Aceasta noua camera 3D va aduce noi functii pentru realitate augmentata, multumita capacitatii sale avansate de a masura adancimea obiectelor, urmand a imbunatati radical si functia Portret a telefoanelor. Practic, Apple pune foarte mare accent pe aceasta noua camera 3D din iPhone 2020, iar asta pentru ca are nevoie de noi tehnologii cu care sa se diferentieze de competitorii care anul acesta vor reusi sa copieze Face ID, si vor trece in fata americanilor.

The rear-facing, longer-range 3-D camera is designed to scan the environment to create three-dimensional reconstructions of the real world. It will work up to about 15 feet from the device, the people said. That’s in contrast with the current iPhone 3-D camera system, which points toward users and operates at distances of 25 to 50 centimeters to power Apple’s Face ID facial-recognition feature. Apple’s new system uses a laser scanner, rather than the existing dot-projection technology which doesn’t work as well over longer distances. That’s just one of many new features — including a third, more advanced camera, enhanced photo-capture tools and a more powerful chip.

iPhone 2020. Apple stie cat de importante sunt camerele pentru utilizatorii de telefoane mobile, si desi cu iPhone XS a reusit sa intreaga Samsung, apropiindu-se de Huawei, pentru anul viitor are nevoie de mult mai mult pentru a ramane in top. Separat de noua camera 3D a iPhone 2020, Apple urmeaza sa ofere si un nou design anul viitor, iar asta pentru ca anul acesta nu vom vedea vreo schimbare de acest gen, iPhone 11 urmand a arata intr-o foarte mare masura la fel ca iPhone XS.