iPhone. Cum s-a Schimbat VITEZA de Navigare pe Internet in Ultimii ani

iPhone. Vitezele de navigare pe internet au avut parte de o evolutie surprinzatoare pentru telefoanele companiei Apple, iata cum s-au schimbat in ultimii ani.

iphone viteza internet

iPhone. Un studiu foarte interesant, publicat astazi, dezvaluie cum s-au schimbat vitezele de navigare pe internet pentru telefoanele lansate de catre compania Apple de-a lungul anilor, schimbarile fiind relativ modeste. In primul rand, trebuie remarcat faptul ca vitezele medii de navigare pe internet in SUA sunt mici, mult mai mici decat in Romania, insa acolo vorbim despre un teritoriu mult mai mare, cu o infrastructura diferita, telefoanele iPhone avand viteze maxime mai mari.

iPhone. Trecand peste asta, puteti vedea ca din 2013 si pana ina 2018 vitezele de navigare pe internet s-au dublat pentru telefoanele iPhone multumita modem-urilor mai rapide, dar si a retelelor mai performante. Cresterea nu trebuie atribuita in totalitate implementarii de modem-uri GSM mai rapide in telefoanele iPhone, ci si imbunatatirii infrastructurii GSM din SUA, pentru ca acest studiu vizeaza exclusiv aceasta tara, nu si altele de pe glob.

iPhone a avut parte de o crestere mare a vitezelor de navigare pe internet in ultimii 5 ani

iphone viteza navigare internet sua

iPhone. Dupa cum puteti vedea, cea mai mare crestere in performantle GSM pentru telefoanele companiei Apple a fost inregistrata in anul 2015, cu lansarea iPhone 6S, diferenta fiind infima in anii urmatori. In aceeasi idee, iPhone XS a adus deasemenea o crestere considerabila a vitezei de navigare pe internet in comparatie cu modelele anterioare, iar iPhone XR ramane cu viteze chiar mai mici si decat cele ale iPhone X, diferenta de pret spunandu-si cuvantul.

iPhone. In comparatie cu telefoanele Android, cele ale Apple nu se descurca la fel de bine, insa asta nu e o surpriza pentru cineva, iar asta pentru ca sunt folosite modem-uri de calitate diferita. In Romania vitezele sunt ceva mai bune, insa din pacate calitatea retelelor e cea care tine in loc performantele, toate telefoanele fiind capabile sa atinga viteze foarte mari, dar acoperirea proasta ne obliga sa ne limitam la viteze foarte proaste.

6 COMENTARII

  1. Da si pt masina ar fi superb

    faceID sigur fa fi pt ochelarii AR…cum ii pui , cum te-a scanat

    La ochelarii samsung, daca nu vrea sa copieze ideea de faceID…va trebui sa pui degetul murdar pe lentila ochelarilor sa te scaneze

  2. Ai dreptate,se știe asta cum ca modemurile din iPhone sunt mai slabe cel puțin ca cele din flagshipurile Samsung,ca de cele din J-uri și A-uri nu ma pronunt. Ei,uite așa cu modemul asta varza din 6S plus de amu 3 ani ating viteze chiar foarte bune la Vodafone.
    Aștept un print cu un Speedtest cu modemul tău superrapid,de Bugatti android din Note 9!!! https://uploads.disquscdn.com/images/162264812a4c189ed59468222a9411246c7455078ed0a5357be1ed7cfc3ce52b.png

  3. Samsung inca nu a rezolvat problema grava de securitate din ianuarie/februarie, nici nu mai conteaza viteza la internet cand telefonul este infectat…trust me!

  4. @costin, da, cred ca toti sunt niste saraci astia cu iphone, bogatanii cu mercedes si directori de companii, folosesc bixy. Cand e ultima oara cand ai vazut asta? ???