iPhone. Cum s-a Schimbat VITEZA de Navigare pe Internet in Ultimii ani

iPhone. Vitezele de navigare pe internet au avut parte de o evolutie surprinzatoare pentru telefoanele companiei Apple, iata cum s-au schimbat in ultimii ani.

iphone viteza internet

iPhone. Un studiu foarte interesant, publicat astazi, dezvaluie cum s-au schimbat vitezele de navigare pe internet pentru telefoanele lansate de catre compania Apple de-a lungul anilor, schimbarile fiind relativ modeste. In primul rand, trebuie remarcat faptul ca vitezele medii de navigare pe internet in SUA sunt mici, mult mai mici decat in Romania, insa acolo vorbim despre un teritoriu mult mai mare, cu o infrastructura diferita, telefoanele iPhone avand viteze maxime mai mari.

iPhone. Trecand peste asta, puteti vedea ca din 2013 si pana ina 2018 vitezele de navigare pe internet s-au dublat pentru telefoanele iPhone multumita modem-urilor mai rapide, dar si a retelelor mai performante. Cresterea nu trebuie atribuita in totalitate implementarii de modem-uri GSM mai rapide in telefoanele iPhone, ci si imbunatatirii infrastructurii GSM din SUA, pentru ca acest studiu vizeaza exclusiv aceasta tara, nu si altele de pe glob.

iPhone a avut parte de o crestere mare a vitezelor de navigare pe internet in ultimii 5 ani

iphone viteza navigare internet sua

iPhone. Dupa cum puteti vedea, cea mai mare crestere in performantle GSM pentru telefoanele companiei Apple a fost inregistrata in anul 2015, cu lansarea iPhone 6S, diferenta fiind infima in anii urmatori. In aceeasi idee, iPhone XS a adus deasemenea o crestere considerabila a vitezei de navigare pe internet in comparatie cu modelele anterioare, iar iPhone XR ramane cu viteze chiar mai mici si decat cele ale iPhone X, diferenta de pret spunandu-si cuvantul.

iPhone. In comparatie cu telefoanele Android, cele ale Apple nu se descurca la fel de bine, insa asta nu e o surpriza pentru cineva, iar asta pentru ca sunt folosite modem-uri de calitate diferita. In Romania vitezele sunt ceva mai bune, insa din pacate calitatea retelelor e cea care tine in loc performantele, toate telefoanele fiind capabile sa atinga viteze foarte mari, dar acoperirea proasta ne obliga sa ne limitam la viteze foarte proaste.

Articolul precedentWhatsApp. Blackberry vrea sa INTERZICA Aplicatia
Articolul următoreMAG. GALAXY NOTE 8 cu Reduceri EXCLUSIVE de 1900 LEI
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.