RCS & RDS, CRESC PRETURILE pentru TOTI Clientii

RCS & RDS, va creste preturile pentru clientii din Romania, compania anuntand aceasta modificare de ceva vreme, insa iata ca a venit vremea sa o faca, vezi cu cat vor fi mai scumpe serviciile.

RCS & RDS cresc preturi

RCS & RDS, peste doar doua zile urmeaza sa intre in vigoare o schimbare foarte importanta pe care operatorul de telecomunicatii din Romania a anuntat-o inca din ianuarie, si despre care v-am vorbit deja. RCS & RDS a crescut la inceput de ianuarie preturile pentru serviciile sale dupa ce OUG 114/2018 a fost adoptata, si aduce o noua taxa pe cifra de afaceri pentru companiile din segmentul de telecomunicatii, ea punand o povara suplimentara pe activitatea lor.

RCS & RDS, a anuntat ca aceasta crestere de preturi are menirea de a-i sustine investitiile in oferirea de servicii de inalta calitate pentru clientii din intreaga Romanie, mai ales in contextul in care urmeaza sa fie lansate retelele 5G. Pentru clienti impactul este minim, cresteri de doar cativa LEI pentru diverse servicii, insa pentru RCS & RDS vorbim despre mult mai multi bani care ajung in fiecare luna in conturi, si care ar trebui sa acopere zecile de milioane de euro pe care le vor avea de platit ca impozit.

RCS & RDS creste preturile pentru clienti de la 1 martie

DIGI RCS & RDS preturi tv telefon internet 1 martie 2019 urban

RCS & RDS, a impus aceste cresteri de preturi pentru clientii noi inca din luna ianuarie, toate contractele incheiate atunci fiind cu noile preturi, care din 1 martie vor fi impuse inclusiv pentru restul clientilor. In imaginile de mai sus si mai jos aveti noua grila de preturi pe care cei de la RCS & RDS o vor impune incepand cu data de 1 martie in toate facturile clientilor care au incheiat contracte pana in ianuarie 2019, , deci daca ati incheiat unul dupa, nu ar trebui sa vedeti modificari.

DIGI RCS & RDS preturi tv telefon internet 1 martie 2019 rural

RCS & RDS, le va permite tuturor clientilor nemultumiti de aceste modificari sa rezilieze unilateral contractul la maxim 30 de zile de la primirea facturii cu ajustarea de preturi facuta de la 1 martie. Dupa acea data, nu veti putea renunta la fel de usor la contractul cu RCS & RDS, asa ca aveti suficient timp pentru a va gandi daca vreti sa platiti in continuare pentru serviciile lor, sau vreti sa incercati servicii mai ieftine de la alti operatori de telecomunicatii.

RCS & RDS, este al doilea cel mai mare operator de telecomunicatii din Romania, cu peste 1 miliard de euro incasari in cursul anului 2018.