Apple Transmite LIVE Conferinta din 25 Martie

apple live conferinta 25 martie

Apple va transmite live pe website-ul sau conferinta din 25 martie, pe care a anuntat-o in cursul noptii trecute, o schimbare interesanta in comparatie cu ceea ce a facut in anii trecuti. Cei de la Apple nu au transmis in direct conferinta organizata in primavara anului trecut, acelasi lucru facandu-se si in cazul conferintei care a avut loc in cursul primaverii anului 2017.

Acum cei de la Apple pregatesc totusi ceva cu mult mai important decat anul trecut, adica nu doar o actualizare pentru tabletele iPad, ci si un nou serviciu de stremaing video la cerere. Apple intentioneaza deasemenea sa lanseze si abonamente pentru Apple News, care vor permite accesarea de continut exclusiv, adica reviste si ziare care nu vor fi distribuite gratuit.

Apple Transmite LIVE Conferinta din 25 Martie

Apple va tine aceasta conferinta in noul sau sediu Apple Park, din Cupertino, si ea va incepe la ora 19:00, ora Romaniei, urmand a tine, cel mai probabil, doar o ora. iPad 7 ar putea avea parte de o aparitie foarte scurta in cadrul conferintei din 25 martie, avand in vedere ca noutatile vor fi putine, dar Apple si-a facut un trend anual de a-si actualiza tabletele.

E foarte posibil ca Apple sa anunte si un nou model al Apple TV, poate si chiar noi casti AirPods, insa acest lucru nu este confirmat deocamdata oficial, asa ca e posibil sa nu apara. Daca sunteti interesati de toate noutatile care vor fi prezentate de catre compania Apple in conferinta din 25 martie, atunci va astept pe iDevice.ro pentru a le discuta.