Samsung GALAXY S10. Versiunea 5G e RIDICOL de SCUMPA

Samsung GALAXY S10. Versiunea 5G a telefonului este ridicol de scumpa, pretul oficial pentru smartphone fiind anuntat astazi, iata cat de mult costa.

Samsung GALAXY S10 pret 5G

Samsung GALAXY S10. Dupa o asteptare de o luna, iata ca astazi au fost oferite primele detalii cu privire la lansarea versiunii 5G a telefoanelor din aceasta serie, iar vestile nu sunt chiar dintre cele mai bune. Conform unor informatii aparute in cursul acestei zile, telefoanele din seria Samsung GALAXY S10 urmeaza sa fie puse in vanzare la data de 5 aprilie, cel putin in Coreea de Sud, acolo unde exista deja retele 5G cu o acoperire cat de cat decenta.

Samsung GALAXY S10. Indecent este pretul versiuni 5G a acestor telefoane din serie, cel mai ieftin dintre ele urmand a costa 1.5 milioane de won, adica in jur de 1320 de dolari, o suma uriasa, dar oarecum asteptata. Samsung GALAXY S10 va avea 12 GB RAM, ecran de 6.7 inch, carcasa de ceramica, si un modem 5G care este mai scump decat cele normale, deci asa se justifica intr-o buna masura pretul de 1320 de dolari cerut pentru acest model de telefon mobil.

Samsung GALAXY S10. Versiunea 5G e RIDICOL de SCUMPA

Samsung GALAXY S10. Precomenzi pentru acest model de smartphone nu vor fi deschise, compania Samsung bazandu-se pe succesul mare al seriei in tara, si va incepe sa vanda telefoanele direct in magazinele proprii si cele ale partenerilor. Versiunea 5G a Samsung GALAXY S10 a fost deasemenea certificata de catre autoritatile din Coreea de Sud pentru a fi vandut in tara, deci lucrurile sunt oficiale, iar clientii interesati se vor putea bucura de achizitii peste 2 saptamani.

The Samsung Galaxy S10 5G will be the first Samsung phone with 5G connectivity onboard, and today its launch details were revealed. The Samsung Galaxy S10 5G will be released with no pre-order program, instead relying heavily on the already strong launch sales numbers and excitement about being first in line to work and play with 5G. The 5G network this phone will come to first is in South Korea, where the phone will cost 1.5 million won.

Samsung GALAXY S10. Cei care isi activeaza telefoanele la un operator de telefonie mobila local intre 5 si 16 aprilie vor primi gratuit o pereche de Galaxy Buds, plus 50% reducere la inlocuirea ecranului, dar si un pad de incarcare wireless. In acesti 1300 de dolari, versiunea 5G a Samsung GALAXY S10 va oferi si o camera quad, dar nu la fel precum cea din Huawei P30 PRO, ci inferioara, insa chiar si asa, clientii vor avea parte de destule beneficii in acest pret.

Samsung GALAXY S10. Versiunea 5G va fi lansata si in alte tari, insa deocamdata nu se stie sigur care, sau la ce date va fi pus in vanzare, dar Romania nu se va numara printre ele, pentru ca nu avem retele 5G.