Google Maps a Lansat Aceasta Functie pe iOS, Android

Google Maps surprinde astazi cu o noua functie pe care nimeni nu credea ca o va avea pe iOS si Android, aplicatia oferind o noutate foarte interesanta.

Google Maps evenimente

Google Maps are lansata astazi in versiune beta o noua functie pentru utilizatorii iOS si Android din lumea intreaga, compania Google gasind de cuviinta sa le ofere oamenilor ceva de care s-ar putea folosi cu foarte mare succes. Mai exact, aplicatia Google Maps le ofera utilizatorilor din lumea intreaga posibilitatea de a crea evenimente pentru direct din aplicatia sa, ceva ce pana in prezent era limitat ca si disponibilitate, asa ca modificarea este una de foarte bun augur pentru toata lumea.

Google Maps permite crearea de evenimente publice din sectiunea “Contribute” disponibila in cadrul aplicatiei, iar in imaginea de mai jos puteti vedea cum arata sectiunea prin care pot fi create evenimentele de pe Android. Google Maps ne ofera posibilitatea de a crea evenimente pentru intalniri private, sau publice, iar pentru fiecare dintre ele pot fi mentionate descrieri privind tipul de eveniment, acestea pot fi integrate in categorii, si desigur ca pot fi plasate link-uri catre anumite website-uri.

Google Maps a Lansat Aceasta Functie pe iOS, Android

Google Maps evenimente creare

Google Maps nu este deocamdata finalizata, iar adaugarea de evenimente s-ar putea face cu o oarecare intarziere, existand si unele probleme cu adaugarea de imagini separate de cele standard pentru sectiune. Trecand peste acestea, Google Maps implementeaza totusi o functie foarte importanta care le permite utilizatorilor sa organizeze mult mai usor evenimente, si sa directioneze alte persoane catre locatiile in care urmeaza sa aiba loc aceste evenimente importante.

Google Maps nu le-a permis pana acum oamenilor obisnuiti sa creeze evenimente de acest gen care sa fie vizibile pentru toata lumea, ci doar companiilor, asa ca vorbim despre o functie foarte importanta. Imaginati-va ca oamenii s-ar folosi de ea pentru a organiza evenimente de protest, sau de celebrare, Google Maps devenind principala resursa de localizare si directionare catre ele, ceva ce alte platforme nu pot face la fel de usor.