Apple a Decis AMANAREA LANSARII unui nou Produs

apple amanare lansare macbook

Apple pare sa fi decis amanarea lansarii unui nou produs important, care ar fi oferit mai multe optiuni pentru cei interesati sa cumpere un laptop in anul 2019. Mai exact, ni s-a spus acum cateva saptamani ca Apple ar vrea sa lanseze un nou model de MacBook, care are ecran cu diagonala de 16 inch, dar planurile companiei par sa se fi schimbat radical.

Apple ar fi decis sa amane lansarea acestui model complet nou al MacBook, asa ca el n-ar mai urma sa fie prezentat in cursul acestui an, ci abia undeva pe la inceputul anului viitor, cel mai devreme. Noul MacBook cu ecran de 16 inch, sau 16.5 inch, ar fi trebuit sa vina ca o alternativa la modelele cu ecrane de 15 inch, si sa mai ofere sperante pentru lansarea unui model de 17 inch.

Apple a avut unele probleme cu actuala serie de MacBook-uri din cauza design-ului nou creat pentru laptop-urile sale, insa nu ar fi deocamdata pregatita sa ofere un upgrade. Un MacBook cu ecran de 16 inch ar fi intr-adevar util pentru clienti, insa pretul pe care ar urma sa il aiba va fi cu siguranta cu mult peste ceea ce isi imagineaza unii dintre clienti.

Guo Minghao predicted that Apple will launch 31.6 inch independent display, 10-12 inch iPad and 15-17 of mini LED BLU (backligh unit) in Q2-Q3 in 2019, Q1-2021 in Q2-2021 and Q1-Q2 in 2021. Hey MacBook. As for the exclusive supplier of the panel, it is LGD. However, LG Display is not the main beneficiary because the mini LED panel contributes less to the overall revenue .