iPhone 8. Apple Pregateste LANSAREA unui NOU Model

iPhone 8. Apple pregateste lansarea unui nou model al telefonului pentru clientii din lumea intreaga, iata de ce noutati vor beneficia clientii care-l vor cumpara.

iPhone 8 2020

iPhone 8. Telefonul urmeaza sa fie lansat intr-o noua versiune de catre compania Apple, americanii cautand noi metode prin care sa-si creasca vanzarile, si par sa fi gasit solutia printr-o actualizare a seriei acestea. Conform unor informatii aparute astazi, versiunea noua a iPhone 8 va avea in continuare un ecran cu diagonala de 4.7 inch, iar intregul design ar urma sa ramana complet neschimbat, iar asta pentru ca noutatile vor fi pentru componentele interne.

iPhone 8. Aceasta serie de telefoane pare sa inregistreze vanzari destul de bune in momentul de fata, atat de bune incat Apple vrea sa implementze un nou chip A13 in telefon pentru a-l face in continuare interesant. Desi s-a zvonit in repetate randuri ca Apple ar urma sa lanseze un nou iPhone SE, se pare ca iPhone 8 va inlocui acea serie, iar asta pentru ca Apple vrea sa lanseze modelul actualizat in martie 2020, luna in care a lansat si modelele noi ale iPhone SE.

iPhone 8. Apple Pregateste LANSAREA unui NOU Model

iPhone 8. Telefonul va ramane in continuare cu o camera care are un singur senzor de imagine, dar va avea 128 GB spatiu de stocare oferit in configuratia minima, deci cam la atat se rezuma schimbarile fizice. In ceea ce priveste pretul, se pare ca Apple ar dori sa vanda acest model nou al iPhone 8 la pretul de 650 de dolari, fara TVA, deci cu 100 de dolari mai ieftin decat iPhone XR, si sigur se vor gasi multi clienti dornici sa-l cumpere in 2020.

Apple plans to introduce an updated version of the iPhone 8 in 2020. The model itself does not have much innovation, but the main target is to lock in emerging markets and consumers with lower budgets. There is nothing wrong with it.

iPhone 8. Apple ar vrea sa-si creasca substantial cota de piata pentru telefoanele de clasa medie, iar aceasta versiune a seriei de telefoane a fost aleasa pentru a o ajuta sa-si indeaplineasca obiectivul. iPhone 8 vandut la maxim 650 de dolari si mult mai ieftin cu subventii de la operatori, ar putea convinge chiar si unii dintre cei care au iPhone SE sa faca un upgrade, mai ales ca Apple nu pare dornica sa mai aduca pe piata vreun alt model cu ecran de 4 inch.

Din ceea ce se stie acum, se pare ca doar un nou model al iPhone 8 va fi lansat, nu si un nou model al iPhone 8 Plus.