WhatsApp, Facebook, Instagram sunt PICATE in Romania

WhatsApp, Facebook, Instagram sunt PICATE in Romania pentru foarte multi utilizatori, toate cele trei servicii avand probleme serioase de afisare a continutului.

WhatsApp, Facebook, Instagram PICATE Romania

WhatsApp, Facebook, Instagram sunt picate in Romania in momentul de fata, toate cele trei retele de socializare si mesagerie fiind complet, sau partial, indisponibile pentru utilizatori. WhatsApp, Facebook, Instagram pot fi accesate intermitent, dar numai partial, cu incarcare anumitor pagini de continut, pentru ca mai apoi sa afiseze erori cand se incearca incarcarea altora.

WhatsApp, Facebook, Instagram sunt picate in Romania la doar cateva zile dupa ce au fost indisponibile in foarte multe alte regiuni de pe glob, fara o explicatie clara privind problemele. Cele de astazi vin ca o adevarata surpriza, pentru ca WhatsApp, Facebook, Instagram sunt picate in Romania pentru foarte multa lume, desi n-au fost anuntate nici schimbari pentru servicii.

WhatsApp, Facebook, Instagram sunt picate in Romania pentru o perioada limitata de timp, iar asta pentru ca Facebook va readuce cu siguranta lucrurile la normal in urmatoarele minute, sau ore.

UPDATE: Se pare ca serviciile au revenit la functionare normala.

2 COMENTARII

  1. si-au revenit.. o idee proasta a lui zuck sa puna toate serviciile: fb instagram messenger whatsapp pe aceleasi datacentere.cand pica unul din ele au toate probleme….