6 COMENTARII

  1. De mai bine de doi ani de cand folosesc Google Photos, tot timpul am vazut in IOS o pictograma pe pozele care nu aveam backup in cloud…ciudat ca lipsea din Android, tocmai sistemul lor de operare

  2. De mai bine de doi ani de cand folosesc Google Photos, tot timpul am vazut in IOS o pictograma pe pozele care nu aveam backup in cloud…ciudat ca lipsea din Android, tocmai sistemul lor de operare

  3. Și cum arată această iconiță? Un exemplu ceva…nu mă lăsa să caut pe alte site-uri despre ce scrii aici într-un articol întreg, altfel nu își mai are rostul acest articol. Eu vreau că acest site sa fie mai bun, mai evoluat, dar parcă ai săi creatori intenționat nu vor asta.

  4. Asta este o funcție utilă celor care nu au backup automat pentru folderele lor. În Google Photos îți stabilești care foldere se sincronizează cu serverul de Cloud și nu ai nicio grijă.

  5. Dar de ce nu folosești serviciul de Cloud al Apple, că deh… este Apple – it just works? Este haios ca voi aveți coada sus că produsele Apple sunt magice iar produsele concurente sunt de rahat dar tot produsele concurente let folosiți ?