X

Huawei P30 PRO. OnePlus 7 PRO il UMILESTE, inclusiv pe S10

Huawei P30 PRO. O veste dezamagitoare vine astazi pentru clientii cu aceste telefoane, iar asta pentru ca OnePlus 7 PRO vine cu noutati atat de importante incat va umili cu siguranta telefoanele chinezilor, dar si pe Samsung GALAXY S10. Mai jos puteti vedea un test de performante facut pentru OnePlus 7 Pro, care ne dezvaluie faptul ca Huawei P30 PRO va fi intrecut fara drept de apel, la fel ca si in cazul Samsung GALAXY S10.

Huawei P30 PRO. Avand in vedere ca acest model de smartphone al companiei chinezesti are un procesor vechi de peste jumatate de an, diferenta in punctaj este de peste 20% fata de OnePlus 7 Pro, in cazul Samsung GALAXY S10 aceasta fiind mai mica. Totusi, din moment ce Huawei P30 PRO este cel mai nou model de smartphone, vine tot din China, si compania Huawei e in crestere de vanzari, e important de comparat pentru a vedea diferente.

Huawei P30 PRO. OnePlus 7 PRO il UMILESTE, inclusiv pe S10

Huawei P30 PRO. In imaginea de mai sus puteti vedea ca versiunea OnePlus 7 PRO cu 12 GB de memorie RAM si chip Qualcomm Snapdragon 855 a fost implementata in telefon, deci specificatii similare cu cele ale Samsung GALAXY S10, insa performantele sunt totusi ceva mai bune. Daca existau fani care se asteptau ca Huawei P30 PRO sa aiba performante mai bune decat OnePlus 7 PRO, atunci acestia nu prea inteleg ce putea fi oferit pentru noul telefon.

Huawei P30 PRO. Daca in cazul telefonului celor de la Huawei e usor de explicat de ce exista o diferenta atat de mare in ceea ce priveste performantele, fata de Samsung GALAXY S10 diferenta e cam curioasa, iar asta pentru ca procesorul e acelasi. Avand in vedere ca foarte multe dintre vanzarile Huawei P30 PRO vin din China, acolo unde OnePlus 7 PRO va fi mai ieftin, si mai performant, unii vor avea o alegere grea in fata.

Huawei P30 PRO. Pana atunci, telefonul celor de la Huawei are un foarte mare avantaj prin faptul ca are o camera quad foarte performanta, iar existenta sa conteaza intr-o foarte mare masura.

This post was last modified on mai 8, 2019, 6:38 PM 18:38

Disqus Comments Loading...