OnePlus 7 Pro. PRIMELE IMAGINI cu Noua Camera

OnePlus 7 Pro. Primele imagini facuta cu noua camera a telefonului au aparut pe internet inaintea lansarii pentru a ne arata ce upgrade major urmeaza sa fie oferit.

OnePlus 7 Pro imagini

OnePlus 7 Pro. Primele imagini facute cu noua camera a telefonului au aparut in cursul zilei de ieri pe internet si ne confirma fara dubiu faptul ca telefonul va avea intr-adevar o camera tripla, cu zoom optic. Desigur ca si o reclama publicata de catre companie in ziarul New York Times confirma deasemenea faptul ca OnePlus 7 Pro va avea o asemenea camera, dar si alte noutati importante pentru clientii care vor decide sa il cumpere dupa lansare.

OnePlus 7 Pro imagini camera

OnePlus 7 Pro. Spre deosebire de iPhone XS, sau Samsung GALAXY S10, noul model de smartphone urmeaza sa vina cu o camera care are zoom optic de pana la 3X, o diferenta notabila care il pune deasupra acestor telefoane ale concurentei. Zoom-ul optic de pana la 3X este folosit atat pentru poze, cat si pentru clipuri video, iar zoom-ul digital se “intinde” pana la 10X, asa cum se intampla la Huawei P30 PRO, desi sigur exista diferente notabile.

OnePlus 7 Pro. PRIMELE IMAGINI cu Noua Camera

OnePlus 7 Pro imagini camera 1

OnePlus 7 Pro. Nu se stie de rezolutie au senzorii de imagine folositi pentru noul model de smartphone, insa CEO-ul companiei chinezesti sustine ca telefonul poate “tine pasul” cu camerele din Samsung GALAXY S10, sau iPhone XS, ceea ce ar putea fi adevarat. Nu se stie cat de buna e camera in a inregistra poze in conditii de luminozitate scazuta, insa cele facute pe timpul zilei ar trebui sa fie foarte bune, ceea ce va fi un foarte plus pentru clientii care-l vor cumpara.

OnePlus 7 Pro imagini camera 2

OnePlus 7 Pro. Si pentru functia de inregistrare a pozelor cu efect de adancime exista imbunatatiri notabile, camera telephoto cu zoom de pana la 3X fiind cea care imbunatateste efectul aplicat asupra pozelor la inregistrare. Per total, OnePlus 7 Pro vine cu o camera principala net superioara celor oferite in seria OnePlus 6, sau chiar in OnePlus 7, dar totul si pentru un pret mult mai mare decat cel cu care erau obisnuiti clientii pana in momentul de fata.

OnePlus 7 Pro imagini camera 3

OnePlus 7 Pro. Lansare anoului model de smartphone este programata sa aiba loc in data de 14 mai, asa ca toate detaliile ce inca n-au fost dezvaluite, vor fi anuntate in acel moment.