Huawei P30 PRO. OnePlus 7 PRO il UMILESTE, inclusiv pe S10

Huawei P30 PRO. Noul telefon al companiei Huawei este umilit de catre OnePlus 7 PRO, situatie prin care trece inclusiv Samsung GALAXY S10, iata ce se intampla.

Huawei P30 PRO oneplus

Huawei P30 PRO. O veste dezamagitoare vine astazi pentru clientii cu aceste telefoane, iar asta pentru ca OnePlus 7 PRO vine cu noutati atat de importante incat va umili cu siguranta telefoanele chinezilor, dar si pe Samsung GALAXY S10. Mai jos puteti vedea un test de performante facut pentru OnePlus 7 Pro, care ne dezvaluie faptul ca Huawei P30 PRO va fi intrecut fara drept de apel, la fel ca si in cazul Samsung GALAXY S10.

Huawei P30 PRO. Avand in vedere ca acest model de smartphone al companiei chinezesti are un procesor vechi de peste jumatate de an, diferenta in punctaj este de peste 20% fata de OnePlus 7 Pro, in cazul Samsung GALAXY S10 aceasta fiind mai mica. Totusi, din moment ce Huawei P30 PRO este cel mai nou model de smartphone, vine tot din China, si compania Huawei e in crestere de vanzari, e important de comparat pentru a vedea diferente.

Huawei P30 PRO. OnePlus 7 PRO il UMILESTE, inclusiv pe S10

Huawei P30 PRO oneplus performante

Huawei P30 PRO. In imaginea de mai sus puteti vedea ca versiunea OnePlus 7 PRO cu 12 GB de memorie RAM si chip Qualcomm Snapdragon 855 a fost implementata in telefon, deci specificatii similare cu cele ale Samsung GALAXY S10, insa performantele sunt totusi ceva mai bune. Daca existau fani care se asteptau ca Huawei P30 PRO sa aiba performante mai bune decat OnePlus 7 PRO, atunci acestia nu prea inteleg ce putea fi oferit pentru noul telefon.

Huawei P30 PRO. Daca in cazul telefonului celor de la Huawei e usor de explicat de ce exista o diferenta atat de mare in ceea ce priveste performantele, fata de Samsung GALAXY S10 diferenta e cam curioasa, iar asta pentru ca procesorul e acelasi. Avand in vedere ca foarte multe dintre vanzarile Huawei P30 PRO vin din China, acolo unde OnePlus 7 PRO va fi mai ieftin, si mai performant, unii vor avea o alegere grea in fata.

Huawei P30 PRO. Pana atunci, telefonul celor de la Huawei are un foarte mare avantaj prin faptul ca are o camera quad foarte performanta, iar existenta sa conteaza intr-o foarte mare masura.

9 COMENTARII

  1. Apple e top la procesor, dar din pacate nu poti folosi toata puterea de procesare. Asa ca e doar pentru teste, sa dea bine pe foaie. Nici o aplicatie split screen sau ceva care sa foloseasca procesorul

  2. Și totuși încă nu este nici un telefon in momentul de fata mai puternic decât iPhone pe latura de procesare unde contează cel mai mult,și camera este fenomenala,dar Huawei aici e boss, în schimb pe partea video iPhone conduce…indiferent de opiniile celor care nu sunt de acord,exprim pur și simplu un adevăr incontestabil…va convine sau nu, problema voastră.

  3. “Latura de procesare” , cum ii zici, conteaza cel mai putin . Nu sta nimeni sa faca “procesare” pe telefon. Ce procesare ? Video ? Cum soft de telefon pe ecran de 6 inchi ? E o gluma !
    La camera , ecran , iPhone e sub concurenta , la performanta in general (antutu) la fel .
    Deci , ce adevar incontestabil ? Adevarul ala e doar in mintea ta !

  4. Johnas tătică,adevărul e in mintea mea și a celor care au un pic de creier…acuma nu mai contează puterea telefonului că nu folosește nimeni soft pentru procesare video pe un ecran de 6 inch?!!!,..hohohou,e că și cum ai spune că ferrari daca nu are străzi unde sa îi folosești cu adevărat puterea e un căcat de mașină,..băiete asta nu înseamnă că altcineva nu o folosește la puterea sa maxima,plus că o dată ce ai putere sub capota,că o folosești sau nu,este acolo când ai nevoie…offf offf,trezirea.

  5. Mi9 transparent edition single core 2982,.. iPhone Xs max single core,pe al meu obțin 4825,…Mi9 multi corect 10382,.. iPhone Xs max tot pe al meu obțin 11486…și iPhone x este mai rapid,…nu știu de unde veniți cu ideile astea.

  6. Nimic din telefon nu foloseste procesorul la capacitate maxima in ritm sustinut – doar eventual procesare video , care e debil sa o faci pe telefon .Cand vine vorba de diferente de 5-10% la puterea de procesare , cum e cazul , nu se observa in utilizare . Ba mai mult iPhone ramane in urma in utlizare curenta datorita limitarilor de memorie.
    Deci nu, nu conteaza surplusul ala de putere de procesare al CPU-ului iPhone . In plus mai e si GPU , care anul asta e depasit de cel al Qualcomm . De aceea iPhone ia si bataie in Antutu.
    Alta data a luat bataie in Geekbench , de la Exynos – asta inseamna ca Exynos avea la un moment dat mai multa “putere de procesare” ca Axx.
    Dar mai exista si “optimizari” pt Geekbench , asa cum a facut-o si Samsung si cum o face si Apple – de unde si scorurile “cam mari” cateodata. Nu vorbesc de trisat aici -ci de optimizare in instructiuni.
    O metoda mai relevanta de masurare a performantei e Antutu – unde nu am vazut mai mult de doua din ultimele 6-7 procesoare ale Apple sa fie best.

  7. Apple: cel mai bun telefon pt gaming si cea mai buna tastatura

    Android phones ( dupa mine One plus cel mai bine optimizat Android): cel mai bun pt HTML based apps ( social media, si unele jocuri si productivitate).
    Deci depinde ce cauti.

    La camera mie unul imi place ce au facut cei de la Google.