Huawei P30 PRO. Functie UIMITOARE LANSATA Azi

Huawei P30 PRO. O functie uimitoare a fost lansata astazi de catre compania Huawei, impreuna cu schimbari importante pentru telefoanele clientilor din intreaga lume.

Huawei P30 PRO dual-view

Huawei P30 PRO. O noua actualizare a fost lansata pentru noul model de smartphone al companiei Huawei, iar in clipul video de mai jos puteti vedea o functie uimitoare promisa de catre companie, dar oferita pentru clientii din lumea intreaga abia cum. Actualizarea EMUI 9.1.0.153 pentru Huawei P30 PRO a fost lansata de catre compania chinezeasca astazi, ea aducand imbunatatiri pentru camera telefonului, impreuna cu functia de inregistrare a clipurilor video cu doi senzori de imagine simultan.

Huawei P30 PRO. Asa cum a fost promis, functia dual-view pentru camera ofera posibilitatea de a inregistra clipuri video cu feed simultan de la camera wide-angle si cea cu zoom, rezultatul final fiind unul impresionant, dupa cum puteti vedea si mai jos. Huawei P30 PRO are prin aceasta functionalitate ceva oferit in premiera pentru telefoanele mobile, iar asta pentru ca nu a fost oferit pana acum ceva similar pentru vreun telefon, si probabil nici nu vom mai vedea prea curand.

Huawei P30 PRO. Functie UIMITOARE LANSATA Azi

Huawei P30 PRO. Separat de aceasta functie pentru camera, cei de la Huawei au adaugat deasemenea functia “Charming” pentru inregistrarea de poze cu efect de adancime, acasta aplicand un blur mai intens pentru pozele facute. Desi nu se specifica nimic in ceea ce priveste imbunatatirea functionalitatii generale de inregistrare a pozelor si clipurilor video, e posibil ca Huawei P30 PRO sa aiba parte de unele modificari si din acest punct de vedere, ceea ce este foarte important.

Adds Dual-view mode to Camera, allowing you to view the panoramic and close-up video images while recording. Adds Charming portrait mode to Camera, allowing you to take portrait photos with more appealing blurring effects.

Huawei P30 PRO. De ce a lansat compania Huawei noul sau telefon fara aceasta functie de la bun inceput nu este cunoscut, dar mai mult ca sigur ca ea avea nevoie de imbunatatiri suplimentare inainte de a fi oferita in mod oficial. Pe de alta parte, este foarte bine ca Huawei P30 PRO are parte de actualizari constante pentru a i se imbunatati functionalitatea, ceva ce nu se intampla foarte des in lumea Android.

Huawei P30 PRO. In momentul de fata actualizare a EMUI 9.1.0.153 a fost lansata doar in China, insa distributia sa globala este in plina desfasurare, asa ca in Romania ar trebui sa fie oferita actualizarea foarte curand pentru toata lumea.