iPod Classic 1G Costa mai MULT decat o Masina

ipod classic 1g masina

iPod 1G, sau prima versiune a celebrei serii de produse iPod, a fost pusa in vanzare pe eBay de catre o persoana care sustine ca a reusit sa tina un produs fara a-l scoate din cutie. Produsele de acest gen sunt foarte rare, si deci foarte valoroase, el cerand nu mai putin de 20.000 de dolari pe acest iPod 1G, un pret surprinzator de mare.

Vorbim despre un iPod 1G care are spatiu de stocare de 5GB, barbatul care l-a pus in vanzare afirmand ca il are de aproape 2 decenii, adica fix de cand a fost lansat. Barbatul vinde deasemenea si toate modelele iPhone lansate intre 2007 – 2011 de catre Apple, plus alte modele ale iPod, insa acesta de 20.000 e nefolosit.

Practic, acest iPod 1G costa mai mult decat o masina noua si foarte decenta, iar pana acum nimeni nu a facut vreo oferta pentru el, dar probabil ca se vor gasi doritori intr-un final.

I am a longtime Apple device collector, and this 5-Gigabyte iPod has been in my personal possession for almost two decades, kept in cool temperatures and away from sunlight. I guarantee that it has been completely unused and untouched inside its original packaging, along with its iconic headphones, charging accessories, and manuals.

3 COMENTARII

  1. Srb, daca tot voiai sa fie original Apple, uite un produs care de abia il astepti sa il cumperi. Zaone, de ce nu ai lasat si link la anunt?

  2. Srb a zis ca cei care au cumparat acel 18k gold apple watch si este ca nou intretinut…va avea o valoare (tinand cont ca este cotat si ca bijuterie) foarte mare, probabil se va licita si se va putea cumpara si o casa cu el