Google Chrome. Importanta Schimbare Anuntata

Google Chrome. Browserul companiei Google are parte de o schimbare importanta pentru utilizatorii din lumea intreaga, iata ce urmeaza sa ofere in mod oficial.

0

Google Chrome setari

Google Chrome. O noua importanta schimbare este in curs de pregatire pentru lansare pentru browserul celebrei companii Google, iar mai jos puteti vedea cum arata inainte de a fi lansata in mod oficial pentru toata lumea. Mai exact, pentru Google Chrome este pregatit in momentul de fata o noua sectiune de setari prin intermediul careia vom putea controla functionalitatea browserului, iar cei de la Google s-au gandit sa faca unele modificari fata de versiunea standard.

eMAG Black Friday 2018eMAG BLACK FRIDAY 2019, incepe in aceasta pagina pe 15 noiembrie.
fashion days black friday 2019 logoFashion Days BLACK FRIDAY 2019 incepe aceasta pagina in cateva ore.
Telekom logo Black Friday 2019Reduceri la telefoane in aceasta pagina si dupa 15 noiembrie.
Black Friday 2019 evoMAG.roZeci de mii de produse cu reduceri in aceasta pagina si in weekend.
logo pcgaragePC Garage BLACK FRIDAY 2019, mai este activ aceasta pagina in ultima zi.

Google Chrome. Noua versiune a browserului va aduce o bara de navigare fixa in partea stanga a ecranului, in contrast cu ceea ce este acum, navigarea facandu-se prin coloane centrate in mijlocul ecranului, impreuna cu lista de setari. Meniul de setari pentru Google Chrome se va deschide tot cu un buton plasat in partea stanga sus a ecranului, iar de acolo vom putea accesa mult mai usor toate optiunile care sunt disponibile.

Google Chrome. Importanta Schimbare Anuntata

Google Chrome setari browser

Google Chrome. Modificarea pentru interfata de setari a sistemului de operare este facuta in ideea de a le permite utilizatorilor sa-si modifice mai usor setarile pentru controlarea browserului, asa cum se intampla si in alte platforme. Unii prefera ceea ce ofera Firefox, sau chiar Opera, in materie de control, insa iata ca si Google Chrome are parte de modificari menite sa faca lucrurile mai simple de controlat de catre toata lumea in acest moment.

Google Chrome. Browserul companiei americane a trecut prin foarte multe modificari anul acesta, iar meniul de setari este doar una dintre noutatile majore de care au parte utilizatorii care aleg sa foloseasca browserul pentru a naviga pe internet. Acest nou meniu de setari pentru Google Chrome este implementat intr-una dintre versiunile viitoare ale browserului, asa ca va trebui sa mai avem rabdare pana cand totul va fi oferit in mod oficial pentru toata lumea.