YouTube Music, Premium au fost LANSATE in Romania

YouTube Music si YouTube Premium au fost lansate astazi pentru clientii din Romania, iata cat costa si ce beneficii iti aduc serviciile pe care le ofera YouTube.

YouTube Music Premium Romania

YouTube Music si YouTbue Premium au fost lansate in Romania incepand de astazi, compania Google, care detine YouTube, luand decizia a aduce si pentru noi aceste servicii, destul de populare in multe tari din afara celei in care traim. Ambele servicii ale celor de la YouTube sunt foarte populare in afara Romaniei, atat Music, cat si Premium oferindu-le utilizatorilor posibilitatea fie de a accesa continut care in mod normal nu le era oferit, fie de a scapa de reclame, si nu numai.

YouTube Premium este vandut in Romania la pretul de 26 de LEI pe luna, sau undeva pe la 5.5 euro, insa ofera posibilitatea de a asculta oricata muzica de pe YouTube dorim, fara a avea si reclamele pe care le au artistii. Mai mult decat atat, YouTube Premium ofera si posibilitatea de a reda muzica in fundal pe telefoane mobile oricand dorim, ceva ce aplicatia standard nu ofera, astfel ca avem un foarte mare beneficiu si aici.

YouTube Music, Premium au fost LANSATE in Romania

YouTube Music Premium Romania pret

YouTube Premium ofera inclusiv posibilitatea de a descarca orice fel de continut din platforma si de-al reda prin aplicatiile dedicate ale companiei, plus posibilitatea de a vizualiza si continutul original creat de catre compania americana. Pe de alta parte, YouTube Music ofera acces la o vasta colectie de melodii pe care le are YouTube in momentul de fata, totul fara reclame, si cu posibilitatea de ascultare in fundal, inclusiv pe iOS, pretul lunar al abonamentului fiind de doar 22 de LEI.

YouTube Music si YouTube Premium pot fi testate in mod gratuit timp de o luna in Romania, pentru a va convinge ca ele merita intr-adevar banii pe care ii cere Google pentru ele, dupa care vor trebui platite in fiecare luna. Practic, tot ce va trebuie in momentul de fata este YouTube Premium, deoarece el va ofera acces la muzica, filmele de pe YouTube, si cam orice va doriti, totul la un pret lunar de numai 26 de LEI.

YouTube Music si Premium sunt oferite in Romania atat prin intermediul aplicatiilor iOS si Android ale companiei YouTube, astfe ca puteti sa va bucurati de noutati chiar din acest moment.