Digi Mobil. Anuntul UIMITOR facut de RCS & RDS

Digi Mobil. Un anunt uimitor a fost facut de catre RCS & RDS pentru clientii sai, iata ce spune compania romaneasca in ceea ce priveste serviciile pe care le ofera.

0

Digi Mobil europa

Digi Mobil. Unul dintre cei mai mari operatori de telefonie mobila din Romania are parte de un anunt foarte important facut de catre compania mama, Digi | RCS & RDS, si arata cat de mult a evoluat in anul 2018 in Europa. Mai exact, Digi Mobil a inregistrat o crestere de 42% a numarului de unitati generatoare de venituri(termenul folosit in pentru a identifica toti clientii) in Italia si Spania, ceea ce este absolut uimitor pentru companie.

Digi Mobil. Conform informatiilor publicate de catre compania Digi | RCS & RDS, la finalul lunii martie 2019, nu mai putin de 1.7 milioane de unitati generatoare de venituri erau inregistrate in Spania si Italia de catre operator. Cifra a crescut de la 1.2 milioane RGU la 31 martie 2018, Digi Mobil reusind sa atraga un numar impresionant de clienti in aceasta perioada, ceea ce arata ca serviciile sale sunt suficient de bune si de ieftine inclusiv in aceste tari.

Digi Mobil. Anuntul UIMITOR facut de RCS & RDS

Digi Mobil. In Spania operatorul ocupa pozitia de lider in segmentul operatorilor virtuali de telefonie mobila(in baza ratei de crestere), MNVO, in timp ce ocupa locul 5 ca total de abonati pe piata telecom din tara. In T1 2019 Digi Mobil a reusit sa traga prin portare in Spania 89.000 de numere de telefonie mobila, acesta fiind cel mai bun rezultat obtinut de catre operatorul de telecomunicatii in tara din momentul lansarii serviciilor si pana in prezent.

Spania și Italia au înregistrat o creștere importantă, de 42%, a numărului de abonați la serviciile de telefonie mobilă, ajungând de la 1,2 milioane RGU, la 31 martie 2018, la 1,7 milioane RGU, la 31 martie 2019. Digi Spania s-a poziționat ca lider al pieței MVNO (operator virtual de servicii de telefonie mobilă), după rata de creștere a numărului de abonați, și este cel de-al cincilea operator de telefonie mobilă pe piața iberică, beneficiind, totodată, de o prezență tot mai extinsă în teritoriu.

Digi Mobil. Succesul operatorului pe cele doua piete se datoreaza intr-o buna masura romanilor care lucreaza acolo, preturile fiind in multe cazuri mai bune decat ale operatorilor locali, deci compania este o alternativa foarte buna. Digi Mobil se pregateste deasemenea sa-si lanseze serviciile de telefonie mobila inclusiv in Ungaria in anul 2019, iar asta le va aduce o crestere si mai mare atat pentru numarul de abonati, cat si pentru incasarile anuale totale.

Digi Mobil. 2018 a fost un an foarte bun pentru operator, chiar daca in Romania numarul de abonati a stagnat, in restul Europei lucrurile au evoluat extrem de bine pentru compania romaneasca.