eMAG. Anunt UIMITOR pentru Romania, ce a Realizat

eMAG. Magazinul online din Romania a facut astazi un anunt uimitor care dezvaluie cat de mare este realziarea reusita in tara noastra in cursul anului 2018.

eMAG romania

eMAG. Este cunoscut multora ca un magazin online, insa brand-ul ascunde in spatele sau o adevarata multinationala, detinuta in cea mai mare parte de catre un grup de investitii din Africa de Sud, Multumita investitiilor facute de catre acesta, dupa ce a cumparat actiunile eMAG cu peste 100 de milioane de euro cu cativa ani in urma, acum grupul de companii reunite sub acest brand a inregistrat incasari de 1 miliard de euro in cursul anului 2018.

eMAG. Exact precum in cazul celor de la RCS & RDS, vorbim despre multiple companii care sunt reunite sub un singur brand, unele dintre ele din Romania, altele din afara tarii, dar toate au contribuit la aceste incasari uriase. eMAG, doar magazinul online si tot ce are legatura cu activitatea sa, a genera in Romania incasari de 3.77 miliarde de LEI in 2018, adica in jur de 790 de milioane de euro, cu 23% mai mari decat in 2017.

eMAG. Anunt UIMITOR pentru Romania, ce a Realizat

eMAG. Compania Dante International, care include atat magazinul online din Romania, cat si pe cele din Polonia, Ungaria, Bulgaria, si magazinul online Fashion Days, a generat in 2018 incasari de 4.24 miliarde de LEI, adica 890 milioane de euro. Aici cresterea este de 28% in incasari fata de anul 2017, iar e interesant ca doar magazinul online eMAG a generat peste 90% din aceasta suma, restul reprezentand doar inca 100 de milioane de euro.

eMAG. Intregul grup de companii reunite sub acest brand a generat incasari de 4.77 miliarde de LEI, adica fix 1 miliard de euro la cursul de astazi, insa aici sunt mult mai multe companii. Separat de Dante International, despre care am vorbit mai sus, din grupul eMAG mai fac parte si Depanero, Conversion Marketing (Profitshare), Sameday Courier, si PC Garage, toate acestea aducand inca 110 milioane de euro la incasarile totale generate de catre grup in 4 tari.

eMAG. In momentup de fata grupul de companii este unul dintre cele mai mari din Romania, ajugand sa aiba incasari aproape cat Orange, sau RCS & RDS, dar totul multumita investitiilor straine.