iOS 12.3.2 a fost LANSAT pentru iPhone de Apple

iOS 12.3.2

iOS 12.3.2 a fost lansat pentru iPhone de catre compania Apple in aceasta seara, insa nu vorbim despre absolut nimic important, din pacate pentru noi. Oficial, cei de la Apple spun ca iOS 12.3.2 aduce pentru utilizatorii din lumea intreaga doar o singura rezolvare pentru o problema care apare pe telefoanele iPhone 8 Plus.

iOS 12.3.2 rezolva o problema din cauza careia telefoanele iPhone 8 Plus faceau poze fara efect de adancime cand era folosita functia Portret implementata de Apple. In afara acestei schimbari listata de catre cei de la Apple, nu exista nimic altceva nou, sau cel putin nimic suficient de important incat sa fie mentionat in mod oficial azi.

iOS 12.3.2 este disponibil pentru instalare in momentul de fata prin sistemul Software Update, Actualizare Software, dar si prin intermediul iTunes, asa ca facetia ctualizarea oricum doriti. iOS 12.3.2 este oferit doar pentru telefoanele iPhone 8 Plus, deci pe restul dispozitivelor nu veti avea listata vreo actualizare, si nu exista ipsw-uri pentru ele.