Orange Romania ofera Wi-Fi GRATUIT in Autobuze

Orange Romania a anuntat astazi ca va oferi Wi-Fi gratuit in autobuze pentru calatori, iata unde si cum poate fi accesat, si cat de mare va fi viteza de internet.

Orange Romania Wi-Fi GRATUIT Autobuze

Orange Romania, cel mai mare operator de telecomunicatii din Romania, a facut astazi un anunt foarte interesant, deoarece ofera Wi-Fi gratuit de pana la 500 Mbps pentru autobuze. Vorbim despre un proiect pe care Orange Romania il desfasoara impreuna cu compania Continental in Sibiu, peste 100 de autobuze ale societatii publice locale de transport urmand a le oferi calatorilor Wi-Fi gratuit la viteze de pana la 500 Mbps.

Orange Romania ofera retelele de Wi-Fi gratuit cu denumire CONTINENTAL in autobuzele din oras, iar calatorii se pot conecta la ele fara a introduce vreo parola, si fara a avea vreo limita de trafic impusa. Accesul la retea se face initial printr-un portal in care Orange Romania, Continental, si Primaria Sibiu vor putea afisa diverse informatii pentru calatorii care vor sa beneficieze de Wi-Fi gratuit cand calatoresc cu autobuzele din oras.

Orange Romania ofera Wi-Fi GRATUIT in Autobuze

Orange Romania va aduna statistici despre traficul de calatori in perioada in care hotspot-urile vor fi disponibile, inclusiv informatii demografice despre acestia, fara a afecta in vreun fel calitatea serviciului. Pentru a asigura securitate sporita pentru utilizatori, Orange Romania spune ca hotspot-urile pentru Wi-Fi gratuit vo afea tot traficul filtrat prin serviciul Business Internet Security, astfel incat calatorii sa nu aiba datele interceptate de catre hackeri.

Continental, companie tehnologică, alături de Orange România, oferă acces gratuit la internet Wi-Fi în peste 100 de autobuze ale Societății de transport public local Sibiu, Tursib. Călătorii se pot conecta la ceea ce este important pentru ei la viteze de până la 500Mbps, în cea mai performantă rețea 4G+ din România.

Orange Romania contribuie, impreuna cu Continental, la extinderea beneficiilor de oras inteligent pe care Sibiu le ofera pentru cetateni, dar si numerosii turisti care ajung acolo in fiecare an. 55 de autobuze noi au fost cumparate la Sibiu pentru cetateni, alte 10 urmand a fi cumparate curand, cu intentia de a cumpara alte 50 de autobuze cu fonduri europene, iar Orange Romania va oferi Wi-Fi gratuit in toate dintre acestea atat timp cat sunt pe traseu.

Orange Romania a fost implicata in diverse proiecte pentru orase inteligente, cel mai mare succes, dar si cea mai mare implicare, fiind la Alba Iulia, unde a reusit sa faca o serie de lucruri grozave pentru cetateni.