iOS 13: Cum Deschizi ORICE Aplicatie din Ecranul de Blocare (VIDEO)

iOS 13 are descoperita o functie extrem de interesanta implementata de catre compania Apple pentru cei care au iPhone si iPad, multa lume asteptand-o de ceva timp. Mai exact, in iOS 13 putem folosi un truc pentru a deschide orice aplicatie dorim direct din ecranul de blocare, LockScreen, dupa cum puteti vedea si mai sus.

iOS 13 aduce imbunatatiri pentru aplicatia Siri Shortcuts, iar prin intermediul sau putem folosi scurtatura pentru camera din ecranul de blocar epentru a deschide orice aplicatie. Totul are la baza modificarea functionalitatii scurtaturii, astfel incat atunci cand se acceseaza aplicatia Camera din iOS 13, de fapt se deschide si o alta aplicatie din iPhone.

iOS 13 impune deschiderea ambelor aplicatii pentru ca acest truc sa functioneze, insa in final asta conteaza mai putin, important fiind ca se deschide cea dorita de voi. Functionalitatea in sine nu este la fel de simpla precum vedem in telefoanele cu sistem de operare Android, iar iOS 13 nu permite personalizarea ambelor scurtaturi chiar dupa bunul plac.

13 COMENTARII

  1. Intr-un viitor update ar fi indicat sa primim posibilitatea de a customiza noi dupa bunul plac acele scurtaturi! Este stupid sa ai scurtatura camera si slide din dreapta spre stanga tot camera cand poti pune altceva folositor, fara metoda prezentata care in mare este ok dar animatia si timpul de deschidere este mare! Android sta mult mai bine la capitolul asta! Ar trebui sa copieze de la google si pt mine ar fi ok!

  2. Măcar de era copiată calumea. Nici nu funcționează bine . Iconița camerei nu se schimbă dacă schimbi aplicația şi deschide şi camera şi aplicația nouă care a fost schimbată

  3. Asa şi? Funcția asta e banală efectiv? Normal trebuia să fie perfectă
    Voi când găsiți bug-uri în Android repede faceți circ chiar dacă-i beta sau abia lansat

  4. Mda, o porcarie. Ce kkt e asa superb cand e cea mai de proasta adaptare a unei scurtaturi! te bucuri la o posibilitate existenta pe android de ani de zile. iOs trebuia sa permita nativ scurtaturi catre ce vrei tu nu sa iti bage pe gat o scurtatura sau alta! Scusratura catre camera acolo e cea mai proasta si cretina, tinand cont ca daca faci swipe din dreapta intra in camera… Chiar si cu manevra asta e de cacao ca nu iti arata icoana cu aplicatia pe ai selectat-o ci tot icoana cu camera… Prostie crunta marca Apple!

  5. Mamă ! Ce inovație !!! Doame fer!
    Pe Android chestia asta există de mult timp faza e că nu are bug cum are acesta . Ce era asa greu să modifice sistemul să deschidă doar o aplicație ? Şi de ce rămâne iconița aparatului foto?

  6. Văd că nu-mi apare comentul iar chiar dacă nu am jignit sau ceva . O să-l pun iar

    Mamă ! Ce inovație !!! Doame fer!
    Pe Android chestia asta există de mult timp dar faza e că nu are bug cum are acesta . Ce era asa greu să modifice sistemul să deschidă doar o aplicație ? Şi de ce rămâne iconița aparatului foto?

  7. Intr-un viitor update ar fi indicat sa primim posibilitatea de a customiza noi dupa bunul plac acele scurtaturi! Este stupid sa ai scurtatura camera si slide din dreapta spre stanga tot camera cand poti pune altceva folositor, fara metoda prezentata care in mare este ok dar animatia si timpul de deschidere este mare! Android sta mult mai bine la capitolul asta! Ar trebui sa copieze de la google si pt mine ar fi ok!