Google Maps. Noua Functie GROZAVA Lansata pentru Telefoane

Google Maps. O noua functie grozava pentru telefoane a fost lansata oficial de catre compania Google, iata ce imbunatatire majora aduce pentru utilizatori.

Google Maps oferte

Google Maps. Platforma de harti online evolueaza in mod constant, compania Google dorind sa le ofere clientilor sai doar cele mai bune functii pentru folosirea sa in viata de zi cu zi pe telefoanele iPhone si Android. Ca parte a unei noi serii de actualizari oferite pentru afacerile care se listeaza in cadrul Google Maps, compania Google le permite acestora sa le ofere reduceri utilizatorilor care aleg sa le urmareasca in platforma dupa ce le descopera.

Google Maps. Mai jos aveti prezentata aceasta noua functionalitate disponibila in cadrul aplicatiei pentru toata lumea, ea oferind posibilitatea de a beneficia de o varietate de oferte cand incepem sa urmarim o locatie. Google Maps are si in Romania functia prin care putem urmari o locatie in cadrul sau, deci nu vorbim despre ceva ce este disponibil exclusiv in SUA, sau in alte tari, ci si despre ceva ce poate fi utilizat la noi.

Google Maps. Noua Functie GROZAVA Lansata pentru Telefoane

Google Maps oferte afaceri

Google Maps. Ofertele sunt disponibile doar o singura data in momentul in care un utilizator incepe sa urmareasca o afacere listata in cadrul platformei, si desigur ca fiecare dintre ele trebuie sa listeze ofertele. Cei din spatele Google Maps incearca sa-i convinga pe detinatorii de afaceri sa publice informatii in cadrul platformei cu privire la toate ofertele bune pe care le au, insa desigur ca nu toate fac asta, dar dupa ce incep sa atraga clienti, o vor face.

“Attract people with welcome offers: Did someone say deal? We’ve found that more than half of online customers are looking for an offer or discount. Starting today, businesses can reward customers who follow their business on Google with welcome offers , turning happy first time customers into loyal, repeat ones.”

Google Maps. Platforma de harti online a evoluat extrem de mult in ultimii ani, iar asta ne-a adus foarte multe functii interesante din partea companiei Google, si lucrurile nu se vor opri aici. Mai bine decat atat este ca Google Maps are functiile disponibile inclusiv in Romania in acelasi timp cu restul lumii, asa ca ne putem bucura de functii grozave pe telfeoanele noastre impreuna cu cei din strainatate.

Google Maps. Chiar daca aceasta functie a fost lansata deja in platforma, va trebui sa mai avem rabdare pana cand afacerile din Romania vor profita de ea pentru a-si lista ofertele cele mai bune.