Facebook Rezolva o PROBLEMA ENERVANTA a Aplicatiilor Sale

Facebook problema notificari

Facebook are o problema foarte enervanta in aplicatiile sale, iar din fericire pentru noi, a gasit o solutie pentru a o rezolva foarte simplu si usor pentru utilizatori. Aplicatiile companiei Facebook au in interfata de utilizator o regiune in partea de jos in care sunt afisate iconite pentru dievrsele lor sectiuni, cate un punct rosu fiind afisat in dreptul lor cand exista notificari acolo.

Facebook s-a gandit ca poate atrage mai usor atentia oamenilor cu o asemenea implementare, insa nu toata lumea s-a dovedit a fi chiar atat de entuziasmata de acele iconite cu badge-uri de notificari. Ei bine, dupa plangerile utilizatorilor, cei de la Facebook au decis ca ar fi totusi o idee buna sa renunte la afisarea de indicatori pentru notificari.

Facebook testeaza in momentul de fata niste optiuni care ne vor permite sa dezactivam indicarea faptului ca in anumite sectiuni ale aplicatiei exista notificari pentru noi. Facebook testeaza aceste optiuni cu utilizatorii iOS si Android in momentul de fata, deci atunci cand vor fi lansate, vor fi disponibile pentru toata lumea.

Facebook problema notificari setari