Huawei MATE 30 PRO. Cum SFIDEAZA Sanctiunile lui Trump

Huawei MATE 30 PRO. Chinezii sfideaza sanctiunile lui Donald Trump, Huawei reusind sa gaseasca o solutie pentru a eluda restrictiile ce-i sunt impuse.

Huawei MATE 30 PRO trump

Huawei MATE 30 PRO. Telefonul foarte important pregatit pentru lansare de catre compania Huawei sfideaza sanctiunile impuse de catre Donald Trump pentru a putea fi lansat in toamna acestui an pentru fanii din intreaga lume. Vorbim despre faptul ca Huawei inca mai cumpara componente de la companiile americane, inclusiv pentru Huawei MATE 30 PRO, multumita unei portite legale existente in documentul prin care au fost impuse sanctunile impotriva companiei chinezesti de catre Trump.

Huawei MATE 30 PRO. Informatiile au aparut saptamana aceasta si au uimit foarte multa lume care credea ca Trump a reusit sa isi impuna dorintele, si sa blocheze activitatea companiei Huawei la nivel global. Ei bine, realitatea este totusi ca Huawei inca ma cumpara componente de la americani, iar administratia prezidentiala e furioasa, si cauta sa blocheze aceasta activitate in momentul de fata, desi ea ajuta la lansarea Huawei MATE 30 PRO chiar acum.

Huawei MATE 30 PRO. Cum SFIDEAZA Sanctiunile lui Trump

Huawei MATE 30 PRO. Multumita acestei portite legale, compania Huawei isi poate cumpara noi componente pentru telefoanele sale, si daca va reusi sa le certifice inainte ca ea sa fie inchisa, atunci le va putea lansa. E greu de spus daca administratia prezidentiala a lasat aceasta “portita” in mod voit in textul sanctiunilor, sau daca e doar o greseala, insa ast ajuta Huawei MATE 30 PRO sa ajunga pe piata mai repede, si asa cum vrea compania.

Huawei MATE 30 PRO. In momentul de fata telefonul este in proces accelerat de dezvoltare in vederea lansarii din aceasta toamna, el fiind pregatit pentru a fi pus in vanzare in septembrie, sau octombrie. Daca Huawei va mai putea cumpara componente in lunile urmatoare, n-ar fi exclus ca Huawei MATE 30 PRO sa fie lansat chiar mult mai devreme decat se credea initial, dar desigur ca ramane de vazut cum se vor desfasura lucrurile in SUA.

Huawei MATE 30 PRO. Acestea fiind spuse, chinezii sfideaza din toate punctele de vedere SUA, si asta e perfect normal penru ca sanctiunile impuse impotriva lor nu sunt tocmai cele mai corecte.