Xiaomi Mi Mix 4 are Anuntata o Noua PREMIERA pentru Telefoane

0

Xiaomi Mi Mix 4 este urmatorul model important de telefon pregatit pentru lansare de catre compania chinezeasca, iar astazi aflam ceva important in legatura cu el. Un director al companiei Xiaomi a afirmat ca pentru Xiaomi Mi Mix 4 este pregatita o noua camera care are un senzor de imagine superior celui de 64 de megapixeli zvonit pentru implementare.

eMAG Black Friday 2018eMAG BLACK FRIDAY 2019, incepe in aceasta pagina pe 15 noiembrie.
Orange logo Black Friday 2019Reduceri la telefoane + CONCURS in aceasta pagina incepand de astazi.
fashion days black friday 2019 logoFashion Days BLACK FRIDAY 2019 incepe aceasta pagina in cateva ore.
Telekom logo Black Friday 2019Reduceri la telefoane in aceasta pagina si dupa 15 noiembrie.

Xiaomi Mi Mix 4 este continuatorul unei serii care a uimit prin specificatiile foarte bune si pretul de vanzare foarte mic, camera urmand a fi surprinzator de buna. Separe ca aceasta noua camera va ajunge in premiera in Xiaomi Mi Mix 4, deci ar trebui deasemenea sa aiba si noutati cu adevarat importante pentru clienti.

Xiaomi Mi Mix 4 camera noua

Xiaomi Mi Mix 4 ar putea avea o camera de 100 de megapixeli, zvonuri privind implementarea uneia in telefoane venind inca de acum cateva luni, inaintea celor de 64 de megapixeli. In momentul de fata nu se stie data la care ar putea fi macar prezentat Xiaomi Mi Mix 4, sau care vor fi toate noutatile majore, dar e foarte clar ca va avea schimbari importante.