CAMERON BOYCE A MURIT IN SOMN LA VARSTA DE 20 DE ANI

CAMERON BOYCE A MURIT IN SOMN LA VARSTA DE 20 DE ANI, actorul american foarte popular suferind de o boala foarte grava care l-a rapus la o varsta frageda.

CAMERON BOYCE A MURIT IN SOMN LA VARSTA DE 20 DE ANI

CAMERON BOYCE A MURIT IN SOMN LA VARSTA DE 20 DE ANI, actorul americand cunoscut in principal pentru filmele The Descendants, Jessie, sau Grown Ups, fiind gasit de catre familie, cauza decesului fiind problemele medicale pe care le avea. CAMERON BOYCE A MURIT IN SOMN LA VARSTA DE 20 DE ANI desi urma tratament pentru boala pe care o avea, insa se pare ca acesta nu a fost suficient de puternic pentru a-l salva, lasand foarte multi fani indurerati.

CAMERON BOYCE A MURIT IN SOMN LA VARSTA DE 20 DE ANI in urma unei crize care a fost provocata de catre boala de care suferea, iar regimul medicamentos pe care il urma nu a reusit sa previna acest sfarsit tragic al actorului american. CAMERON BOYCE A MURIT IN SOMN LA VARSTA DE 20 DE ANI cu foarte multi dintre colegii de la Hollywood stiind despre boala de care el sufera, astfel ca putina lume a fost uimita de faptul ca tanaru s-a stins din viata la o varsta atat de frageda.

CAMERON BOYCE A MURIT IN SOMN LA VARSTA DE 20 DE ANI

CAMERON BOYCE A MURIT IN SOMN LA VARSTA DE 20 DE ANI dupa o cariera care a inceput la varsta de doar 9 ani, el reusind sa intre in atentia lumii intregi multumita rolului din filmul Jessie, al Disney, unde l-a interpretat pe Luke Ross. Mergand mai departe, CAMERON BOYCE A MURIT IN SOMN LA VARSTA DE 20 DE ANI s-a facut cunoscut si multumita rolului din filmul The Grown Ups, unde a jucat alaturi de Adam Sandler, dar si multumita seriei The Descendants.

“Cu inima grea, profund îndureraţi, anunţăm că în această dimineaţă l-am pierdut pe Cameron. El a murit în somn în urma unei crize provocate de o afecţiune medicală pentru care urma tratament. Lumea a rămas fără îndoială fără una dintre cele mai stălucitoare stele, spiritul său va trăi prin bunătatea şi compasiunea celor care l-au cunoscut şi l-au iubit. Avem inima frântă şi cerem intimitate în aceste momente extrem de dificile, în urma pierderii fiului şi fratelui nostru extrem de preţios.”

CAMERON BOYCE A MURIT IN SOMN LA VARSTA DE 20 DE ANI inainte ca lansarea celui de-al treilea film din seria The Descendants sa aiba loc, aceasta avand premiera programata pentru data de 20 august, si din pacate lansarea va fi una trista. Din pacate CAMERON BOYCE A MURIT IN SOMN LA VARSTA DE 20 DE ANI si lasa in urma totusi o cariera frumoasa, chiar daca de scurta durata, iar fanii il vor comemora cu siguranta in anii ce vor urma multumita impactului major pe care l-a avut asupra lor.