Apple Celebreaza 10 Ani de App Store cu relansarea Texas Hold’em

Apple Celebreaza 10 Ani de App Store cu relansarea Texas Hold’em

Apple celebreaza astazi 10 ani de App Store cu relansarea unui joc foarte popular, care a facut parte din prima serie de aplicatii lansate in cadrul magazinului. Mai exact, Texas Hold’em este acel joc, iar Apple a decis sa-l relanseze in App Store in aceasta zi speciala, in care sarbatorim un deceniu de existenta al magazinului de aplicatii.

Apple a lansat jocul Texas Hold’em in anul 2006, cu mult inainte ca iPhone, iOS si App Store sa existe, el atragand atentia multor fani chiar de atunci. Apple a relansat jocul Texas Hold’em in App Store pastrand si review-urile care au fost publicate de catre utilizatorii de iDevice-uri in anul 2008, si nu numai.

Desigur ca Apple a modernizat Texas Hold’em pentru a-l face si mai atractiv, el avand nu mai putin de 1.5 GB in momentul de fata, cu mult mai mult decat la lansarea in App Store. Puteti descarca Texas Hold’em gratuit din App Store, cei de la Apple oferindu-l pentru cei carora le place jocul, si nu vor sa-l joace doar cu pariuri.

“Apple’s Texas Hold’em is back! To celebrate the 10 year anniversary of the App Store, we’ve brought back one of its first games, a popular classic. Originally created for iPod, then brought to iPhone, fans will love the polished redesign, featuring new characters, more challenging gameplay, and stunning graphics for the newest iPhone and iPod touch. Players will also love that it’s free to play—for the very first time.”