5 NOI produse Apple au fost Anuntate OFICIAL pentru Lansare

5 noi produse ale companiei Apple au fost anuntate oficial pentru lansare astazi, ele fiind inregistrate de Comisia Economica Eurasiatica in website-ul sau. Cei de la Apple sunt obligati sa inregistreze la aceasta organizatie noile produse cu cateva luni inainte de lansare in anumite zone din Europa, multe fiind dezvaluite astfel.

Astazi vorbim despre 5 noi modele de tablete iPad, care au numerele de cod A2197, A2228, A2068, A2198, A2230, si cel mai probabil vor fi lansate in toamna. Mai mult ca sigur vorbim despre noi modele de tablete iPad Pro pe care cei de la Apple le pregatesc pentru lansare in octombrie/noiembrie 2019, dar nu se stie foarte clar ce vor aduce nou.

Din pacate inregistrarile nu dezvaluie informatii privind specificatiile acestor noi tablete iPad ale celor de la Apple, asa ca nu se stie foarte clar si ce anume vor aduce nou pentru clienti. Pe de alta parte, avem o noua confirmare a faptului ca Apple se pregateste sa aduca noi produse pentru clienti in toamna, asa ca ramane doar sa vedem ce are pregatit.

“The new filings with the EEC indicate there are five model numbers registered to Apple as devices running iPadOS 13, indicating they will be iPads rather than iPhones. The listings show the filings for the models were made public for the first time on Wednesday. The five model numbers are: A2197, A2228, A2068, A2198, and A2230.”