Lord of the Rings are un nou joc dezvoltat de catre Amazon

0

Lord of the Rings, una dintre cele mai populare francize cinematografice din istorie, urmeaza sa aiba un nou joc de tip MMO dezvoltat de catre Amazon Game Studios. Vorbim despre un parteneriat facut cu compania Leyou, noul joc Lord of the Rings urmand a fi oferit gratuit pentru calculatoare, dar si console.

Lord of the Rings a fost anuntat anul trecut, deci e in dezvoltare de ceva vreme, insa abia acum a fost dezvaluit faptul ca Amazon game Studios lucreaza deasemenea la el. Actiunea din jocul Lord of the Rings se va desfasura intr-o vreme cu mult inaintea celei din filmele devenite atat de populare la nivel global.

Lord of the Rings este deasemenea transformat si intr-un serial TV de catre cei de la Amazon, iar jocul ar putea fi lansat impreuna cu el pentru a atrage mai multa atentie. Franciza Lord of the Rings inca ramane foarte populara, desi au trecut cativa ani buni de cand cand lansate ultimele filme ce au legatura cu ea, si Amazon vrea sa profite de asta.

“Amazon Game Studios has announced its latest project: a Lord of the Rings massively multiplayer online game that Amazon is developing in partnership with Leyou. It’s planned as a free-to-play title for both PC and consoles.”