iPhone 11 va DOMINA Telefoane cu Qualcomm Snapdragon 855 Plus

iPhone 11 va domina telefoanele care vor avea noul chip Qualcomm Snapdragon 855 Plus, iata cat de mare va fi diferenta intre ele in aceasta toamna.

iphone 11 DOMINA Telefoane Qualcomm Snapdragon 855 Plus

iPhone 11 va domina fara discutie telefoanele care vor avea integrate noile chip-uri Qualcomm Snapdragon 855 Plus, un prim teste de performante facut pentru ele dezvaluind ceea ce este pregatit. Puteti vedea in imaginea de mai jos ca acest nou chip Qualcomm Snapdragon 855 Plus nu intrece in performante iPhone XS, iar cum iPhone 11 va avea putere de procesare mai mare, este destul de clar ca nu-i va putea sta in fata, sau macar fi egal.

iPhone 11 ar trebui sa depaseasca 12.000 de puncte in testele de performante din Geekbench, sau cel putin aceasta este asteptarea foarte multora dintre fanii companiei Apple, care ar fi dornici sa cumpere telefoanele din serie. In aceasta idee, iPhone 11 ar trebui sa fie cu cel putin 10% mai rapid decat telefoanele care sunt echipate cu noile chip-uri Qualcomm Snapdragon 855 Plus, desi nu se stie foarte clar care urmeaza sa fie acestea in toamna.

iPhone 11 va DOMINA Telefoane cu Qualcomm Snapdragon 855 Plus

iPhone 11 DOMINA Telefoane Qualcomm Snapdragon 855 Plus test
Test de performante pentru noul chip Qualcomm Snapdragon 855 Plus

iPhone 11 va fi lansat in toamna, iar primele telefoane cu chip-uri Qualcomm Snapdragon 855 Plus vor fi lansate in urma sa, iar asta pentru ca Samsung GALAXY NOTE 10 nu ar urma sa fie compatibil cu ele, din pacate. In aceasta idee, ne putem astepta ca Google Pixel 4 sa fie cam singurul model de smartphone de la un producator major care sa aiba chip Qualcomm Snapdragon 855 Plus, iar asta pentru ca iPhone 11 vine cu A13, iar Huawe are propriile procesoare.

iPhone 11 nu va mai fi depasit de vreun telefon al companiei Samsung in acest an, pentru ca nu vor fi procesoare mai puternice decat Qualcomm Snapdragon 855 Plus, iar coreenii nu mai au nimic in plan pentru lansare. Mai mult decat atat, doar telefoanele chinezesti ar urma sa aiba acest chip Qualcomm Snapdragon 855 Plus, si e posibil ca ele sa depaseasca iPhone 11 in AnTuTu, dar dincolo de asta e greu de spus ce ar mai putea face.

5 COMENTARII

  1. iphone prin aceste cupuri “A” au fost mereu inaintea android ca si punctaje in testele sintetice etc… De asemenea, mai mereu a fost intrecut in “viata reala” fara drept de apel de concurenta…Procesorul nu este totul, memoria mai rapida a concurentei, ram-ul de 3 ori mai mult cantitativ etc si-au spus mai mereu cuvantul si a reusit sa intreaca Apple de fiecare data!

  2. Lol. Am testat 6 GB RAM pe Android cu 4 GB RAM pe iOS si distruge Android-ul. Am fost fan Android si inca sunt dar sunt multe bube. De asta Google lucreaza la altceva, stie el mai bine decat tine.

  3. Da numai ca op7pro are baterie mai praf și decât un s5 :))) și încă o chestie , nu este mai rapid , e vorba de ecran pentru ca are alta rata de rr

  4. De aceea OP7Pro spulbera orice balega-cu-ios si o-pisa-si-in-cur cu jet oceanic! XS a fost “faultat” si de xiaomi, poco f1, Asus etc… practic cam toti androizii cu specificatii de top ?