O Femeie a fost ELECTROCUTATA si ARASA de un Incarcator de iPhone

O Femeie a fost ELECTROCUTATA si ARASA de un Incarcator de iPhone

O femeie din SUA a fost electrocutata si arsa de un incarcator pentru iPhone pe care-l folosea mult prea aproape de cap, si care se pare ca nu era tocmai sigur. Vorbim despre un incarcator tert si ieftin pentru iPhone care i-a generat arsuri de gradul 2 in jurul gatului unei femei dupa ce a intrat in contact cu lantul de la gatul acesteia.

Puteti vedea in imaginea de mai jos cat de serioase sunt arsurile, femeia avand telefonul la incarcat sub o perna, cand s-a asezat pe el. Lantul a intrat in contact cu calbul de incarcare, iar din cauza faptului ca acesta nu era izolat bine, a trimis destul de mult curent electric prin lant, si a generat respectivele arsuri.

O Femeie a fost ELECTROCUTATA si ARASA de un Incarcator de iPhone

O Femeie a fost ELECTROCUTATA si ARASA de un Incarcator de iPhone imagine

Nu se stie ce fel de incarcator a folosit femeia, insa majoritatea incarcatoarelor terte ieftine au probleme de acest gen, si cazuri de electrocutare au mai existat. Spre deosebire de incarcatoarele originale, cele terte nu au componente de calitate care sa impiedice transferul de curent in exteriorul carcasei, sau a cablului.

Femeia a avut noroc ca nu a fost transmis mai mult curent prin cablu si nu a fost omorata, arsurile cu care s-a ales parand sa lase urme permanente. Trebuie sa aveti extrem de mare grija cand alegeti sa cumparati accesorii pentru telefoanele voastre, deoarece acelea mai ieftine va pot pune serios viata in pericol.