OnePlus 7T PRO apare Astazi intr-o PRIMA Imagine pentru Fani

OnePlus 7T PRO apare astazi intr-o prima imagine care ne dezvaluie unele dintre noutatile de care vor avea parte cei care decid sa cumpere acest model.

OnePlus 7T PRO apare Astazi intr-o PRIMA Imagine pentru Fani

OnePlus 7T PRO apare astazi intr-o prima imagine inainte de a fi lansat pentru fanii din intreaga lume, compania chinezeasca pregatind acest model pentru distributie in perioada urmatoare la nivel global. Ceea ce vedeti in imaginile de mai jos reprezinta un OnePlus 7T PRO aflat in momentul de fata in plin proces de dezvoltare, si e bine ascuns, pentru ca mai mult ca sigur vorbim despre un prototip testat de angajatii companiei.

OnePlus 7T PRO pare sa aiba aceeasi camera frontala precum modelul anterior, aceasta iesind din carcasa printr-un sistem pop-up, si desigur ca inca este vizibil difuzorul implementat sub aceasta camera. Separat de faptul ca OnePlus 7T PRO urmeaza sa semene foarte bine cu modelul actual, si ca va imparti unele dintre caracteristici eu el, deocamdata nu stim mai nimic in legatura cu viitorul model de smartphone care va acapara atentia intregii lumi.

OnePlus 7T PRO apare Astazi intr-o PRIMA Imagine pentru Fani

OnePlus 7T PRO apare Astazi intr-o PRIMA Imagine pentru Fani
Prototip al OnePLus 7T Pro prezentat in imagini.

OnePlus 7T PRO va fi un succesor pentru actualul model si va veni cu putine schimbari la exterior, insa in cazul componentelor interne ar trebui sa fie schimbari destul de importante oferite pentru clienti. Mai exact, vorbim cel mai probabil despre implementarea noului procesor Qualcomm Snapdragon 855 Plus in OnePlus 7T PRO, iar asta pentru ca sigur va oferi si conectivitate 5G, si va avea nevoie de performante foarte bune pentru viteze mari.

OnePlus 7T PRO ar putea avea unele imbunatatiri pentru camera, mai ales ca recent CEO-ul s-a plans ca actualul model nu are una care sa-l satisfaca, atat pe el, cat si pe fanii din intreaga lume, care s-au cam plans de ceea ce ofera. Pe de alta parte, OnePlus 7T PRO ar putea veni cu imbuntatiri pentru baterie, mediul de stocare, tipul de memorie RAM, si cine stie ce alte noutati importante pregatite de catre chinezi pentru a ataca concurenta.

OnePlus 7T PRO apare astazi in imagini cu doar o zi inainte ca Samsung GALAXY NOTE 10 sa fie prezentat pentru intreaga lume, si strategia e una folosita in trecut deasemenea de chinezi.