Imaginea ULUITOARE cu Galaxiile VECHI de MILIARDE de Ani

O imagine uluitoare cu galaxii vechi de cateva miliarde de ani a fost publicata si a aprins intregul internet, iata cat de importanta este descoperirea de astazi.

Imaginea ULUITOARE cu Galaxiile VECHI de MILIARDE de Ani

Intreaga omenire a fost uimita de o serie de descoperiri facute de catre cercetatori in cursul saptamanilor trecute, cateva zeci de galaxii uluitoare fiind vazute pentru prima oara folosind un grup de telescoape. 39 de galaxii vechi de cateva miliarde de ani au fost gasite de catre cercetatorii universitatii din Tokio, acestia descoperindu-le foarte greu deoarece lumina emanata de catre ele este foarte slaba din cauza distantei mari fata de Pamant.

Praful cosmic a ingreunat deaemenea detectarea acestor galaxii uimitoare, insa tehnologia actuala a facut totul posibil, iar mai jos aveti o imagine care reprezinta cateva dintre noile galaxii descoperite de catre cercetatori. Aceasta este prima oara cand atat de multe galaxii sunt descoperite de catre cercetatori intr-o singura analiza, varsta lor fiind de aproximativ 10 – 11 miliarde de ani, fiind formate la 2 miliarde de ani dupa formarea universului.

Imaginea ULUITOARE cu Galaxiile VECHI de MILIARDE de Ani

Imaginea ULUITOARE cu Galaxiile VECHI de MILIARDE de Ani alma
Patru dintre galaxiile vechi de cateva miliarde de ani descoperite de cercetatorii japonezi.

Cercetatorii vor sa le analizeze si mai atent pentru a putea deslusi mai multe dintre misterele care exista in momentul de fata atat privind galaxiile, cat si privind gaurile negre care se afla in centrul lor. Desigur ca analiza va fi dificila din cauza distantei foarte mari la care acestea se afla fata de pamant, insa chiar si asa, vom afla cu siguranta maim ulte informatii despre felul in care s-au format ele chiar si in zonele respective.

Cercetatorii care analizeaza spatiul cosmic descopera in mod constant noi galaxii si sisteme solare, insa rareori atat de multe, si extrem de rar atat de vechi, acesta fiind motivul principal pentru importanta acestei dezvaluiri. Desigur ca tehnologia folosita in performantele telescoape ce analizeaza spatiul cosmic a facut posibila aceasta dezvaluire, si in ultimele saptamani au fost facute cateva dezvaluiri foarte importante despre univers.

Acestea fiind spuse, japonezii vor avea foarte multe raspunsuri de dat cu privire la existenta acestor galaxii si cu privire la felul in care s-au format, dar sunt sigur ca vor putea oferi toate detaliile.