Samsung GALAXY NOTE 10 Plus UMILESTE iPhone XS (VIDEO)

Samsung GALAXY NOTE 10 Plus si iPhone XS Max trec printr-un test de performante foarte interesant care ne arata ca noul produs al coreenilor lasa in urma un iPhone vechi de aproape 1 an de zile. In testul de performante, iPhone XS Max, cu iOS 13, a terminat cu peste 30 de secunde mai devreme decat Samsung GALAXY NOTE 10 Plus in prima parte a testului, unde aplicatiile au fost deschise pentru prima oara pe ambele telefoane mobile.

Samsung GALAXY NOTE 10 Plus a reusit sa umileasca iPhone XS Max cand vine vorba despre redeschiderea aplicatiilor din fundal, facand totul de 3 ori mai repede, pentru ca are si de 3 ori mai mult RAM. Chiar si cand vine vorba despre folosirea securitatii biometrice, sau a camerei, telefonul coreenilor castiga fara drept de apel in fata iPhone XS Max, ceea ce era totusi de asteptat, avand in vedere diferentele in czul componentelor interne.

Samsung GALAXY NOTE 10 Plus UMILESTE iPhone XS

Samsung GALAXY NOTE 10 Plus calca in picioare iPhone XS Max in aproape toate comparatiile, dar era de asteptat, iar marea problema va fi iPhone 11, care va fi anuntat in mai putin de o luna de zile. Cei care vor cumpara acum Samsung GALAXY NOTE 10 Plus ar putea regreta decizia daca iPhone 11 se va dovedi a fi cu mult mai bun, ceea ce este intrutotul posibil, dar mai multe vom afla la inceputul lunii septembrie, dupa prezentarea oficiala.