Samsung GALAXY NOTE 10 Plus UMILESTE iPhone XS (VIDEO)

Samsung GALAXY NOTE 10 Plus si iPhone XS Max trec printr-un test de performante foarte interesant care ne arata ca noul produs al coreenilor lasa in urma un iPhone vechi de aproape 1 an de zile. In testul de performante, iPhone XS Max, cu iOS 13, a terminat cu peste 30 de secunde mai devreme decat Samsung GALAXY NOTE 10 Plus in prima parte a testului, unde aplicatiile au fost deschise pentru prima oara pe ambele telefoane mobile.

Samsung GALAXY NOTE 10 Plus a reusit sa umileasca iPhone XS Max cand vine vorba despre redeschiderea aplicatiilor din fundal, facand totul de 3 ori mai repede, pentru ca are si de 3 ori mai mult RAM. Chiar si cand vine vorba despre folosirea securitatii biometrice, sau a camerei, telefonul coreenilor castiga fara drept de apel in fata iPhone XS Max, ceea ce era totusi de asteptat, avand in vedere diferentele in czul componentelor interne.

Samsung GALAXY NOTE 10 Plus UMILESTE iPhone XS

Samsung GALAXY NOTE 10 Plus calca in picioare iPhone XS Max in aproape toate comparatiile, dar era de asteptat, iar marea problema va fi iPhone 11, care va fi anuntat in mai putin de o luna de zile. Cei care vor cumpara acum Samsung GALAXY NOTE 10 Plus ar putea regreta decizia daca iPhone 11 se va dovedi a fi cu mult mai bun, ceea ce este intrutotul posibil, dar mai multe vom afla la inceputul lunii septembrie, dupa prezentarea oficiala.

28 COMENTARII

  1. Am avut pixel 2 xl si am trecut pe huawei p30 varianta simpla
    Te tenteaza? Dar sincer parca pe android tot pixel sau daca nu iti place design,atunci samsung.

  2. Da dar mai schimba si omul telef macar o data la 2 ani nu? Si da am avut pixel 2 xl de fapt inca il am ca nu a meritat vandut. Si asa e putin zgariat

  3. Daca si omu, care evident este fan Apple, zice ca Note pare din 2025 fata de iphone si este mult superior ce sa mai vorbim… Apple=rusinea industriei cu asa aspect, indiferent cat de rapid va fi iar camera cu siguranta nu va fi mai buna decat a lui Note 10…RIP iphone, Note este de departe telefonul anului….

  4. Oare miliardele alea ale lui Apple care se bagă în cercetare și inovare… sunt reale? Ce au mai inovat oamenii ăștia după Steve Jobs?!
    Să te chinui an de an abia să ajungi din urmă concurența la unele capitole… e penibil. Apar prin China telefoane cu holograme, 3D, display-uri ce se întind 100% pe partea frontală, baterii imense, memorii super rapide, baterii pe grafen, zoomuri de 5X, 10X, 50 X… pliabile, foldabile, rulante, 5G, pregătesc 6G etc… tot ce îți trece prin cap și ce nu… asiaticii se agită, dau rateuri, încearcă iar, și iar, și reușesc. Se vede ceva. Ce face Apple? În afară de îmbunătățiri la ceva ce deja există?

  5. ??? Sa te-pisi pe el de iphone… Numai un-cretin poate da minim $1200 pe un iphone 11 hidos cand exista pe piata Note 10+ care este SF, Area 51 stuff, fata de balega-asta cu ios?

  6. Având in vedere ca diferența de Ram este imensa….iPhone se descurca bine. Era de așteptat oricum, ca Samsung sa câștige…aici mai trebuie sa lucreze Apple
    La cantitatea de ram…acum câțiva ani se descurca mai bine…dar odată cu rezoluțiile mai mari la ecrane și cu credințele tot mai mari la aplicații….nu prea mai au ce sa “stoarcă” din puținul ram instalat pe iDevice-uri

  7. Si ma rog cu ce ne ajuta un astfel de test in viata de zi cu zi??? Cu ce ma incalzeste ca unu este mai rapid cu cateva secunte/ zecimi de secunda in deschiderea unui aplicatii… Ambele sunt mai mult decat ok si suficient de rapide, iphone 11 va fi si mai rapid, poate chiar intrece telefonul celor de la Samsung… Este exagerat sa spui ca cine va lua Note 10+ va regreta decizia in favoarea lui iphone 11. Sa spunem ca, prin absurd, va fi mai rapid dar puse unu langa altul Note este tot Regele si cel mai bun telefon al anului, iar iphone 11 o pocitanie-hidoasa cu specificatii-mediocre…

  8. Daca iPhone 11 nu vine cu 6GB RAM atunci Apple chiar ne crede prosti pe toti .
    Dupa cum se vede in test cei 4 GB RAM deja sunt insuficienti , inacceptabil la un telefon pe care Apple inca il vinde cu aproape 6000 lei versiune 64GB .
    Apple trebuie sa introduca suita Pro de urgenta in device-urile cu ecran de 6,5 inch .

  9. Ala e frate-tau ? LOL – parca murisesi – si tu si srb – sau sunteti una si aceeasi persoana – si la fel cu silviu .
    V-ati reactivat ?

  10. Si pe huawei al meu, daca nu se vorbeste si este mai liniste , se aude un fasait destul de deranjant in difuzor,lag am de cand am luat telefonul. Dar ma asteptam la asta.

  11. Da dar mai schimba si omul telef macar o data la 2 ani nu? Si da am avut pixel 2 xl de fapt inca il am ca nu a meritat vandut. Si asa e putin zgariat

  12. Am avut pixel 2 xl si am trecut pe huawei p30 varianta simpla
    Te tenteaza? Dar sincer parca pe android tot pixel sau daca nu iti place design,atunci samsung.

  13. Daca chiar aveai ce pretinzi (Note 9) si era asa praf cum zici tu nu stateai atat cu el sa ne umplii noua capu cu atatea balarii, ci il vindeai cat mai repede sa scapi de el…. Sau tu esti masochist?? Iti place sa tii banii blocati si sa traiesti cu asa “mizerie”??? NU te crede nimeni oricum, esti un troll-penibil si un mincinos-notoriu! Fa-pasi si minte-in-alta-parte-sclavule-oparit!

  14. Ce limbaj de copil de 14 anişori. Hahaha.

    Nu, îl ţin pentru teste, nicidecum pentru altceva. A trecut fix 1 an şi e pe ducă deja. ?

    Lag la greu.

  15. Ia zi copilaș-cretinaș în afara de troll pe aici și labă-multă pe PornHub (etc) cam ce teste faci tu pe Note 9??? Chiar sunt curios…. Și dacă asta e pt “teste” ce telefon de baza ai?

  16. Singurul troll cu zeci de nickname-uri ești tu. Probabil îți este rușine cu tine.

    Mi-am luat iPhone Xs Max după o lună jumătate de folosit Note 9, când am văzut că a apărut lag-ul.

  17. Asa se zice acum când ești lăbar-ereditar și rupi-pula pe pornoslșaguri cu-gay ca îl ții de teste aaa? Nu vezi ca nu te duce capu bai-cretinel… Tu ești rupt-in-cur de foame și bagi troll pe aici pt mărunțiș și vrei sa te credem???Cine plm da 4000 lei pe un super-telefon sa îl tina de “teste”??? Altă vrajeala ieftina nu ai puradel ca ești penibil ??? vai de capu-tau… Troll-si-mascarici de clasa mondială

  18. Pe 23 luna asta imi vine Note10+ si sunt cel mai fericit? Nu am mai fost asa de entuziasmat de un telefon de la iphone 5s… Acela a fost bijuterie, restul iphone-urilor balarii… Iar ios este pentru copii sub-mediocrii asa ca tine, eu fiind foarte inteligent, prefer android si seria Note pentru ca este cel mai mare, cel mai tare si cel mai performant telefon facut vreodata… De ce as da banii pe un iphone limitat si plictisitor cand la banii astia Note 10+ il umileste-la-orice-capitol si este pur si simplu superb… Poate o sa aiba si Iphone asa ecran si asa camera in 2023??? La ei la Taranoaia in Provincie tehnologia ajunge mai greu???