Netflix va LANSA Functia de care AVEAI NEVOIE cu Adevarat

Netflix va lansa in sfarsit functia de care toata lumea avea nevoie cu adevarat, iata de ce se va putea bucura toata lumea foarte curand in cadrul aplicatiilor.

Netflix va LANSA Functia de care AVEAI NEVOIE cu Adevarat

Netflix va lansa intr-un final functia de care aveai nevoie cu adevarat in platforma de streaming video la cerere, iar asta dupa foarte mult timp in care a evitat sa ofere asa ceva pentru utilizatorii sai. Mai exact, Netflix va lansa o noua functie numita “Collections”, aceasta fiind gandita pentru a le aduce utilizatorilor recomandari de filme si seriale care au fost alese de catre angajati de-ai sai, nu de catre inteligenta artificla din platforma.

Netflix sustine ca toate recomandarile facute prin aceasta sectiune reprezinta alegeri facute de catre experti din cadrul companiei, acestia facand selectiile in baza celor mai populare creatii existente pentru utilizatori. In momentul de fata cei de la Netflix testeaza aceasta functie noua doar in aplicatia pentru iPhone si iPad, si nu toti utilizatorii o vad, iar asta pentru ca nu se stie cam cata lume o apreciaza cu adevarat, sau o uraste.

Netflix va LANSA Functia de care AVEAI NEVOIE cu Adevarat

Netflix va LANSA Functia de care AVEAI NEVOIE cu Adevarat colectii
Noua sectiune “Collections” din aplicatia Netflix pentru iOS.

Netflix afiseaza filmele si serialele recomandate intr-un spatiu destul de generos in cadrul interfetei aplicatiei, astfel ca utilizatorii pot descoperi si analiza foarte usor tot ceea ce ii intereseaza din cadrul platformei. Desigur ca totul este gandit in asa fel incat sa creasca timpul petrecut de catre oameni in platforma celor de la Netflix, iar asta ar trebui sa ne aduca si recomandari mult mai bune pentru continut de care nu stiam nimic inca.

Netflix va LANSA Functia de care AVEAI NEVOIE cu Adevarat collections
Noua sectiune “Collections” din aplicatia Netflix pentru iPhone.

Netflix are in momentul de fata 40 de filme si seriale promovate in cadrul acestei sectiuni numite “Collections”, insa lista va creste pe masura ce “expertii sai” vor alege sa afiseze si alte tipuri de continut acolo. Nu se stie cat timp va mai dura asta, sau daca Netflix va alege sa extinda functionalitatea si la platforma Android, insa asta este foarte posibil, deci ar trebui sa ne asteptam sa se intample in viitorul apropiat.

Netflix mai are si alte noutati interesante in dezvoltare in momentul de fata, insa nu se stie cate dintre ele ar putea fi efectiv oferite pentru utilizatori, sau cand ar putea fi oferite in final.