LIVE iPhone 11, Pro, Pro Max, LANSAREA Apple (VIDEO STREAM)

LIVE iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max lansarea Apple este programata sa inceapa la ora 20:00, iata cum o poti vedea de oriunde din lume chiar acum.

LIVE video de la lansarea iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max este disponibil pentru toti fanii Apple din intreaga lume deoarece anul acesta americanii au decis ca, in premiera, sa transmita totul prin YouTube. Aveti mai sus stream-ul video live pentru lansarea iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, el putand fi urmarit de catre oricine, indiferent de smartphone, tableta, sau calculator, YouTube functionand pe orice fel de dispozitiv.

Apple va transmite live lansarea iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max inclusiv prin intermediul website-ului sau, sau a aplicatiei Apple TV, insa cel mai probabil chiar si pe Twitter. Anul trecut Apple a folosit Twitter pentru a transmite in direct conferinta sa, insa anul acesta alege sa o faca si pe YouTube, care e mult mai popular, deci vom vedea in sfarsit acolo live iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, una foarte importanta pentru Apple.

LIVE iPhone 11, Pro, Pro Max, LANSAREA Apple (VIDEO STREAM)

Lansarea iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max va avea loc live incepand cu ora 20:00 astazi, compania Apple pregatind un spectacol pe cinste pentru toti cei interesati sa-i afle noutatile importante. Dupa cum prea bine stiti deja, iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max vor fi prezentate impreuna cu Apple Watch 5, un posibil nou Apple TV, Apple Tags, si poate cine stie ce alta surpriza ar mai avea pregatita compania.

In mod normal conferinta pentru lansarea iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max ar trebui sa dureze intre 1 ora si jumatate si 2 ore, insa as merge pe a doua varianta, avand in vedere numarul mare de produse. Apple va prezenta iar unele dintre functiile noi pentru iOS 13, unele noutati pentru Apple TV Channels, Apple TV+, si alte servicii, totul urmand a fi combinat cu lansarea live iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max.

Pentru lansarea iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max live va astept in aceasta seara incepand cu ora 20:00 pe iDevice.ro pentru a discuta despre toate noutatile pe care cei de la Apple le au pregatite pentru noi.

14 COMENTARII

  1. Nu uita si dupa ora 20 sa vii aici sa ceri scuze lui Apple etc asa cum ai promis, ca iti ofera pentru iphone pro si pro max incarcator de 18W

    PS: nu a aparut nimic in engleza, deci esti ok, nu te-ai murdarit cu nimic

  2. Doar Apple își poate permite un preț de 1000 de euro pentru că îți oferă altceva. Să cumperi un Android cu 1000 de euro când ai variante și la 100 de euro, să nu mai spun de OnePlus sau Huawei (care au telefoane la 300-400 de euro bune cu Android), se numește țeapă.

  3. New iPhones won’t support Apple Pencil.

    New iPhones will feature a Lightning connector, not a USB-C port.

    5.8 and 6.5-inch OLED models will ship with an 18W adapter with a USB-C connector.

    The 6.1-inch LCD iPhone will continue to ship with a 5W power adapter with a USB-A connector.

    The new iPhones may not support two-way wireless charging after all “because the charging efficiency may not meet Apple’s requirements.”

    Design and notch of new iPhones to be unchanged. New colors expected (likely referring to the new colors for the XR).

    Triple-lens cameras for the 5.8 and 6.5-inch iPhones.

    All three iPhones will offer ultra-wideband support for improved indoor navigation and object tracking purposes.

    99% oficial tot ce este scris aici

  4. Aici suntem pana la ora 20 :00 .
    Offf , m-am murdarit de engleza la gura ??? de fapt am dat copy/paste , pardon in stilul Apple “cmd C /command V ” de pe site-uri straine sa le spun userilor ce urmeaza sa aduca Apple nou azi ;))

  5. Sa vedem si apoi sa testam in shop. Nu prea ma incanta sa dau 1000E, in afara de camerele acelea nimic nou. Poate scade pretul XS-ului, desi nu sper prea mult.

  6. Nu uita si dupa ora 20 sa vii aici sa ceri scuze lui Apple etc asa cum ai promis, ca iti ofera pentru iphone pro si pro max incarcator de 18W

    PS: nu a aparut nimic in engleza, deci esti ok, nu te-ai murdarit cu nimic

  7. Pret fara TVA. Cu TVA ajunge cam cum ai spus tu. Bine ca nu mi-am luat un XS Max de 256 acum 2 luni cu 6700 lei. Parca e totusi prea mare. Mai vad, cred ca voi evita ecranul mai mare. Ce e sigur e ca 64gb nu-mi mai ajung, vreau minim 256gb.

  8. Astept de doi ani sa vad incarcatorul ala de 15-18W in cutia iPhone-ului . Crezi ca s a lovit Apple la cap anul asta ??
    Am scris , public cer scuze userilor daca Apple baga incarcetor pentru incarcare rapida in cutie , inca 2:15 si aflam .

  9. Doar Apple își poate permite un preț de 1000 de euro pentru că îți oferă altceva. Să cumperi un Android cu 1000 de euro când ai variante și la 100 de euro, să nu mai spun de OnePlus sau Huawei (care au telefoane la 300-400 de euro bune cu Android), se numește țeapă.