iPhone 11 are un chip SPECIAL care iti PROTEJEAZA Bateria

iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max au un nou chip special care iti protejeaza mai bine bateria in cazul utilizarii indelungate, prelungindu-i viata.

iPhone 11 are un chip SPECIAL care iti PROTEJEAZA Bateria

iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max au fost lansate de catre compania Apple cu un nou chip special care impreuna cu un software dedicat protejeaza mai bine bateriile noilor telefoane. Probabil ca ati observat deja ca in meniul cu informatii privind starea de sanatate a bateriei exista o noua functie numita “incarcare optimizata baterie”, “optimized battery charging”, ea incarcand bateria in moduri diferite, in functie de cum avem nevoie de telefon, pentru a ii creste durata de viata.

In cazul iPhone 11 exista un nou chip special care impreuna cu software-ul din iOS 13 incarca diferit bateria peste 80%, astfel incat durata de viata a acesteia sa fie extinsa in cazul utilizarii pe perioade de mai multi ani. Apple spune ca noul sistem din telefoanele din seria iPhone 11 este mult mai avansat decat cele implementate in modelele mai vechi de telefoane iPhone, deci teoretic ar trebui sa ne bucuram de de capacitatea totala a bateriilor pentru perioade mai lungi de timp.

iPhone 11 are un chip SPECIAL care iti PROTEJEAZA Bateria

iPhone 11 protectie baterie capacitate

Schimbarea facuta de catre compania Apple la destul timp distanta de scandalul din cauza caruia a fost obligta sa schimbe gratuit bateriile telefoanelor iPhone dupa ce le-a limitat fara avertizare performantele. Nu se stie in momentul de fata cam cat de eficient va fia cest nou sistem in comparatie cu cele implementate in vechile telefoane iPhone, si nici nu vom afla chiar acum, ci peste cateva luni, dupa multa utilizare pentru telefoane.

“Noul sistem hardware și hardware încorporat este automat, mereu pornit și funcționează pentru a oferi cele mai bune performanțe posibile, odată cu îmbătrânirea bateriei. Nevoile de alimentare iPhone 11, iPhone 11 Pro și iPhone 11 Pro Max sunt monitorizate dinamic, iar performanțele sunt gestionate astfel încât să poată răspunde acestor nevoi în timp real. Sistemul este mai avansat decât sistemele anterioare de administrare a bateriei și a puterii iPhone și vă permite iPhone-ului dvs. să reducă impactul de performanță din îmbătrânirea bateriei.”

Avand in vedere ca telefoanele din seria iPhone 11 au fost deja dezasamblate, e foarte posibil sa aflam foarte curand si care dintre chip-urile integrate pe langa baterie aduc aceasta protectie suplimentara. Este de presupus ca nivelul de protectie pe care noul chip din iPhone 11 il va oferi nu este extrem de mare, asa ca nu va faceti iluzii ca bateriile voastre vor avea cu foarte mult prelungita durata de viata multumita acestei schimbari.