Samsung GALAXY Fold 2 va fi LANSAT mai DEVREME decat Credeai

Samsung GALAXY Fold 2 va fi lansat mai devreme de catre compania Samsung, iata ce planuri are in legatura cu vanzarea noului dispozitiv pentru clienti.

Samsung GALAXY Fold 2 va fi LANSAT mai DEVREME decat Credeai

Samsung GALAXY Fold 2 este viitoarea versiune a telefoanelor pliabile pe care compania coreeana vrea sa le vanda in intreaga lume, iar conform unor informatii aparute astazi, va fi lansat mai devreme decat credeam. Mai exact, se pare ca Samsung GALAXY Fold 2 va fi pus in vanzare in cursul anului viitor, dar spre deosebire de modelul actual, cel din 2020 va fi distribuit in lumea intreaga, nu doar in cateva tari, asa cum se intampla in acest moment.

Samsung GALAXY Fold 2 ar putea avea un mod complet nou de pliere, adica ar putea fi un telefon cu clapita, asa cum am aflat deja din unele zvonuri, iar asta l-ar face mai usor de produs, insa si mai usor de distribuit. Pretul Samsung GALAXY Fold 2 ar urma sa fie deasemenea mult mai mic decat cel al actualului model, ceea ce l-ar face si mult mai accesibil pentru clienti, deci logica lansarii in mai multe tari de pe glob are si acest lucru la baza.

Samsung GALAXY Fold 2 va fi LANSAT mai DEVREME decat Credeai

Samsung GALAXY Fold 2 are deja numele de cod SM-F700F si este in plin proces de dezvoltare in cadrul companiei coreene, dar va veni cu unele dezavantaje in comparatie cu modelul actual. Primul dintre el este legat de spatiul de stocare, care va avea doar 256 GB in loc de 512 GB in Samsung GALAXY Fold, iar desigur ca si ecranul va fi mult mai mic in comparatie cu cel folosit in actualul model, Samsung GALAXY Fold 2 urmand a avea altul alungit.

“De ceva vreme se știe că compania lucrează la un alt smartphone pliabil. Din ceea ce adunăm, aceasta va fi o versiune puțin mai accesibilă și acum auzim că va fi disponibilă la nivel mondial. Noul Galaxy Fold, cu numărul de model SM-F700F, va avea 256 GB de stocare internă, spre deosebire de 512 GB pe modelul inițial.”

Samsung GALAXY Fold 2 este gandit complet diferit in comparatie cu modelul actual, si este creat pentru un set complet diferit de clienti, deci e normal sa si arate diferit, in final. Desigur ca succesul Samsung GALAXY Fold 2 depinde foarte mult de ceea ce va oferi separat de design si forma ecranului, insa probabil ca in Coreea de Sud sunt gandite destul de serios inclusiv aceste lucruri foarte importante pentru telefon.

Samsung GALAXY Fold 2 ar trebui sa fie lansat pentru clienti in a doua parte a anului viitor, probabil la aproape 1 an de zile distanta de modelul pe care-l putem cumpara acum in unele tari.