ECLIPSA TOTALA de Soare Surprinsa in Imagini INCREDIBILE (VIDEO)

Eclipsa totala de soare inregistrata in aceste imagini incredibile ne arata cat de frumos poate fi un asemenea fenomen, si cum se schimba intreaga natura.

O eclipsa totala de soare a fost surprinsa in imagini incredibile pe care le puteti vedea in clipul video de mai sus, si puteti vedea cat de spectaculos poate fi un asemenea fenomen care nu are loc foarte frecvent. Vorbim astazi despre o eclipsa totala de soare care a fost surprinsa direct din Chile, si care ne arata cat de frumos poate fi un eveniment de acest gen, dar si cat de interesanta devine natura pe masura ce el se desfasoara.

Eclipsa totala de soare pe care o puteti vedea in clipul video de mai sus a avut loc in ziua de 2 iulie a acestui an, iar ea a fost vizibila nu doar in Chile, ci si in Argentina, in ambele locatii spectacolul fiind la fel de spectaculos. Aceasta eclipsa totala de soare a fost inregistrata folosind o drona care a fost ridicata pentru a ne oferi o privire de ansamblu asupra modului in care natura se schimba cand lumina o acopera intr-un asemenea mod.

ECLIPSA TOTALA de Soare Surprinsa in Imagini INCREDIBILE (VIDEO)

Eclipsa totala de soare este rezumatul unui timelapse facut folosind drona, intregul eveniment fiind comprimat intr-un clip video de doar doua minute care prezinta totul cat se poate de rapid si de bine. Multumita faptului ca aceasta eclipsa totala de soare a fost inregistrata din drona, putem vedea ceea ce in mod normal nu este vizibil pentru oamenii si camerele care sunt plasate la nivelul solului in timpul unui asemenea eveniment.

Eclipsa totala de soare a fost inregistrata folosind un aparat profesional ridicat in aer folosind drona, insa nu se stie si la ce altitudine a ajuns ea pentru a surprinde imaginile acestea incredibile. Desi in fiecare an are loc cel putin o eclipsa totala de soare care este vizibila din diverse colturi de pe Pamant, nu se intampla chiar atat de des sa vedem imagini atat de frumoase inregistrate dintr-o drona.

Eclipsa totala de soare este un eveniment care merita vazut indiferent unde te-ai afla, in Romania nu a mai avut loc una de ceva vreme, dar cu siguranta vom mai vedea altele.